- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba ;
2011 model Honda mı Pulsar aldığımdan satmak istiyorum ... ufak tefek masrafları var o yüzden fiyatı uygun tutucam sele yıpranık contadan yağ terleme yapıyor ön bilyelerde sıkıntı var ama onu ben halledicem amortisörleri değiştirmişdim usta ayarlayamamış fiyat aldım toplam 350-400 civarı tutuyor sele kaplama ve conta .. şuan ben vakitten dolayı ilgilenemiyprum bir müddet ilanda kalacak satılmaz ise kendim yaptırıp binecem ... Yeni muayeneli 2019 a kadar temmuz bandrolü ödendi yani evraklı satışa hazır makina ... İlgilenen arkadaşlar detaylı iletişime geçebilirler
BURADAN FOTOĞRAF YÜKLEYEMEDİM WHATSHAPDAN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. 2011 model Honda mı Pulsar aldığımdan satmak istiyorum ... ufak tefek masrafları var o yüzden fiyatı uygun tutucam sele yıpranık contadan yağ terleme yapıyor ön bilyelerde sıkıntı var ama onu ben halledicem amortisörleri değiştirmişdim usta ayarlayamamış fiyat aldım toplam 350-400 civarı tutuyor sele kaplama ve conta .. şuan ben vakitten dolayı ilgilenemiyprum bir müddet ilanda kalacak satılmaz ise kendim yaptırıp binecem ... Yeni muayeneli 2019 a kadar temmuz bandrolü ödendi yani evraklı satışa hazır makina ... İlgilenen arkadaşlar detaylı iletişime geçebilirler
MARKA : HONDA CBF 150
MODEL : 2011
KM : 57.000
MUAYENE : 2019
FİYAT : 2500 TL
TEL : 0530 664 17 76