ozlem boz kullanıcısının son içeriği

1. ozlem boz

2006’da üye olan kadın motorcu hortladı!

Selamlar, ben Özgür Motorcu Kadın.(Yt: Özgür Kadın( 19 sene önce bir kaç konu açtım burda. Bir kadına ne tarz motor tavsiye edersiniz diye:) Şimdi mondial 151 R ve sonrası Suziki, Hero x Pulse ve şimdi Nc 750-2025 . Nostalji oldu ve paylaşmak istedim. Şimdilerde içerik üretiyorum sosyal...
  2. ozlem boz

bi bayana ne tarz motor tavsiye edersiniz?

başlığa bakıp da acemi sanmayın beni lütfen:) iyi motor kullanırım:P haziran 2006 da A2 ehliyetimi aldım,mondial 150 ilk motorumdu :farao: ama benim gözüm hep vitesli motorlarda.. :queen: ybr 125 kullandım ve şimdi satın almayı düşünüyorum ama piyasası hakkında hiç fikrim yok! ne tavsiye...
  3. ozlem boz

ötv'nin sizi bağlamadığını mı düşünüyorsunuz?

merhaba arkadaşlar.şimdi size motosiklet dışındaki araçların sizi ne kadar etkilediğini sorsam en önemli gündem konunuz bu olurdu.peki motor sektörünün yani motor kullanıcıların bu kadar artmasıyla ötv nin artışı, dolayısıyla bu sektörün önüne taş koyulması hiç mi ilginizi çekmedi. sizin...
  4. ozlem boz

yine fikirlerinize ihtiyacım vaar!!!

pazartesi 151 rs alıyorum.fakat ben daha önce hiç bu tarz bi şey satın almadım. acaba ne gibi işlemler hangi sırada yapılacak.hangi bayi olacağına da karar veremedim.ankarada tavsiye edebilinecek bi yer var mı bildiğiniz? teşk...
  5. ozlem boz

mrb. yeni üyeyim. yardmcı olur musunuz

ewet bi scooter almak istyrm. 151 rs mondial. 1538 diyo daha uyguna nası bulurm. ha bi de 13 mayısta ehliyet alyrm. o zamana kadar trafiğe çıksam olmaz mı acaba? çok heyecenlı bişey ya. kaç gündür nette takip edyrm...
  6. ozlem boz

merhaba arkadaşlar

bir motor almak istiyrm ve bunun için siteleri gezerken rastladım. bu siteye üye olanlar emınım pek çok şey tavsiye edebilirler bana. yardımlar için tşk.:cherry:

Yeni mesajlar