ötv'nin sizi bağlamadığını mı düşünüyorsunuz?

merhaba arkadaşlar.şimdi size motosiklet dışındaki araçların sizi ne kadar etkilediğini sorsam en önemli gündem konunuz bu olurdu.peki motor sektörünün yani motor kullanıcıların bu kadar artmasıyla ötv nin artışı, dolayısıyla bu sektörün önüne taş koyulması hiç mi ilginizi çekmedi. sizin yaptığınız kazaların bi çoğu diğer arçlar tarafından farkedilmeyişiniz.trafikte motorcuların sayısı artsaydı yararınızamı yoksa zararınıza mı olurdu. ACABA?

ilgimizi çekmesi bir yana bir şekilde protesto etmek için toplanılmasını istiyoruz ve emin olunsun bu protesto düznli bir organize olursa eğer gerçekten katılımın çok ve etkili olacağına inanıyorum kendi adıma...ilgilendirmez olurmu yaaa haziran gibi motor deiştirecektim ben offfff...:pr:

Kesinlikle doğru...sayımız arttıkça bu kültür yerleşecek...umarım üreticiler ortak hareket etmenin avantajını kullanırlar....

Benim şu an motorum yok ama ben bile ilgileniyorum be kardeşim, her türlü protestoya katılmaya hazırım. Herkes de duyarlı olmalı, ki motorseverlerin farkı çıksın ortaya.

"ozlem bo" arkadaşım,çok ilgilendiriyor.Analdığım kadarıyla tapkileri az buluyosun.Bence bi konuyla ilgili başlıkları bi incele.Çünkü baya çoktu ve insanlar bir sürü fikir üretti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hertürlü faaaliyette varım, nasıl bi saçmalık bu yaaa :pr:

hem 2 tekeriz hemde 4 tekerden fazla ödüyoruz herşeyde...
BU ÜLKE NİN ET BEYİNLİLERİ SAĞ OLSUN :pr: ::evil:: ::angry2:: ::rantinp: ::ranntign beyin olması gereken yerde, et bulunan insanlar çok etrafımızda..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
E-posta atmadığımız sayın devlet erkanı kalmadı. :silent:

Benim motorum olmadığı müzmin bir artçı olmama rağmen toplanıp boğaz köprüsü geçme, vergi dairesi önünde aragazı vermek gibi fikirler üretiyorum. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar