özgüryıldız1 kullanıcısının son içeriği

1. Ö

kalıplı scooter

merhaba abilerim kardeşlerim yaşıtlarım ben daha fazla dayanamıyorum şehirler 200 300 km yapabileceğim biraz kalıplı fakat uygun 1500 tl kadar falan bi motor arıyorum bulamadm netde bilgi verebilirmisinz rica etsem :) varmı çevrenizde yada bulunurmu scooter alırsam hem ailemin hem çevremin içi...
  2. Ö

yollardaki engeller

arkadaşlar ben şu an memleketimdeyim fatsa da dün akşam köyden arkadaşlarla fatsaya inelim dedik bi karadeniz havası alalım neyse aldım arabayı yavas yavas gidiyorum sahilde ortalama 80 km hızla birden taaak diye bi ses ön zıpladı arka zıpladı arabanın torpido gözlük bölmesi açıldı falan (araç...
  3. Ö

cbf 150 için ekipman

arkadaşlar merhaba uzun araştırmalardan sonra cbf 150 ye karar verdm motoru almama daha zaman var fakat ilk başta ekipmanımı alıcam ekipman ve ehliyet için para ayarladm ortalama 600-700 lira mont kask ve eldiven için düşünüyorum nasıl bişey önerirsinz şimdiden teşekkürler .. güvenli sürüşler...
  4. Ö

2. elciler çıldırmış

arkadaş bu insanlar kafayı yemiş ne bu ya böle sıfırı 4250 tl olan motoru 4000 e sahibindene koymuş bitanesi 3000 olanı 2900 e koymuş manyakmı bu millet ya :s ikinci elden soğuttular adamı
  5. Ö

bu taktik tutarmı :)?

elimde 1000 lira var gidicem egliyet alcam kalan parayla eldiven mont hangisine yeterse onu alıcam sonra gircem kuryelik yapcam motorumu alcam işlermi bu plan kaç ayda yaparım bu işi :)
  6. Ö

yzf125r ilk deneyim için uygunmu ??

merhaba herkese ayda 500 lira taksitle alabilceğim senetle falanda olur bi motor arıyorum ayrıca bi yzf bldm 125 lik fakat ilk deneym için uygunmu karar veremedm sonunda kenara biraz para attım ama gerçekten biraz :) ekipman hediye etmek isteyende olursa kabulümdür :)))
  7. Ö

yuki yıldız 100 1500 tl 2011

alınırmı ?
  8. Ö

1500 liraya yuki yıldız100

Arkadaşlar bi yuki buldm 2011 yıldız100 1500 lira 4900 km de falan nasıl ??
  9. Ö

motor hayalleri suya düştü hayatım bitti

:pr::pr: sınıfta kaldm motor alamıcam galiba :pr:
  10. Ö

herkes düşman :(

2 motoru çok beğendim bi mondial vulture ve drift. 2.si cb125e .. neden herkes bunlara düşman :pr: cb için kadran görmek çok mu önemli .. (gerçekten merak ediyorum ne alcağıma karar vermedim) iki marka arasında düşününce mondial tam öğrenci işi ve ilk deneyim parçalasan bile ucuza yaptırırsın ...
  11. Ö

kanuni mi mondialmi desek ne sonuçlar çıkar ?

aslında cb150e düşünürkenokudğum olumsuz yorumlarla bu ikileme düştüm mondial deyince sanki kanuniden iyi gibi geliyo kulağa fakat tecrübeli abilerimin yorumlarını merak ettim :)?
  12. Ö

motor hastalığı

yaklaşık 1 aydır motorla yatıp motorla kalkıyorum hep forumlarda geziyorum üstelik daha motorda almadm en az 2 ayım var almak için normalmi bu durum kendimden korkmaya başladm :/
  13. Ö

aileden izin

arkadaşlar ya 21 yaşındayım ailemi ikna edemiyorum taktım kafayı sen delisin diyolar bana olmaz diyolar nasıl motor alcam ben :(
  14. Ö

cb125e hakkında ?

yeni başlayan için bu motor nasıl acaba bide edirnede yaşıyorum öğrenciyim buranın hava koşullarında zorluk çektirirmi ?
  15. Ö

yeni başlıyacağım 3000 tl civarında hangi motoru tavsiye edersiniz ?

bütçem kısıtlı 3000 lira taş çatlasın mondial vulture yada kanuni terry düşündüm fakat forumlarda honda ve yamahadan şaşma yazıldığını gördüm genellikle ama o kadar param yok ikinci elde içime sinmiyor ne tavsiye edersiniz ??