motor hayalleri suya düştü hayatım bitti

Ben zamanında 8 dersi birden veriyodum.Okul zamanı yatardım yazın verip geçerdim.Hocaların kanına gir hocam nerden ne çıkar vs söylüyolar zaten.Takma kafana...

Bende 8 zayif vardi hocalarla iyi ol geciriyolar suan sorumludan 1 tane kaldi

Derslerim kötü gelicek biryerlere gelemicem belki diye üzülmüyorsunda motor alamayacagına mı üzülüyorsun genç kardeşim takma kafana önce derslerini ve hayatını kurtarma işini hallet zevk sonrada yapılır.

12.sınıf mısın?
Eğer 12.sınıfsan rahat ol hocalar uğraşmazlar bırakmayla kolay sorup geçirirler.Ne dallamalar o sınavlardan geçiyor.Sen mi geçemeyeceksin.

Sınıfta kalıp okuldan atılmak hayatın sonu değildir.Önemli olan okuldan atıldım diye pes etmemektir.
Bende 10.sınıftan atıldım.Fakat açık liseden devam ediyorum.Eğer okumak istiyorsan ve hayalin var ise gerçekleştirebilme şansın her zaman vardır.Açık liseden devam edebilirsin.

Motor konusuna gelince ben atıldıktan sonra bir işe girdim ve maaşımdan sadece her ay 50 TL kendime ayırdım gerisini biriktirdim ve şuan 4.000 TL nakitim oldu temmuz gibide motorumu alacağım.

Anlatmak istediğim okuldan atıldığına üzülüyorsan , açık lisedende devam etme şansın var.
Motor konusundan üzülüyorsan çalışıp para biriktirip alma şansın var.

En azından yaz sonu sınavları son şansın.Son şansını iyi değerlendir.Yoksa çok pişman olursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ah keşke sınıfta kalma durumuna gelsemde sınıfı geçince bana motor alsalar :salut: Afedersinde it gibi çalışır o sınıfı geçerim :queen:

Hayatım bitti derken yaz ziyan oldu ya Eylül'de zaten geçinende bana dedi peder sınavlara kalmadan geçersen alcam :/ ama sınavlardan sonra söledi bunu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------

Bu arada lisede deilim ya ünideyim de hazırlıkta kalınıo geçen senede hazırlıktan okul bıraktm gene geçemezsem 3. Seneyi okumuş olcam :D

insallah-canim-ya_439584_m.jpg

Motor için ne lazım?
Para lazım.
Para için ne lazım?
İş lazım.
İş için ne lazım?
İyi bir özgeçmiş lazım.
İyi bir özgeçmiş için ne lazım?
İyi bir eğitim lazım.
İyi bir eğitim için?
Okumak lazım.

Yani motoru boşver. Öncelikleri belirleyince gerisi kendi geliyor...

Hayat böyle işde. Emek yoksa ekmekde yok. Bunu çok geç olmadan ağrısız kanamasız öğrenıyorsun üzüleceğine sevinmelisin. Dişini sık sadece 1 yıl.

thb

Bu bana ağustos böceği karınca hikayesini anımsatıyor ama neyse olan olmuş denilir genelde. Son dakikada mı belli oldu sınıfta kalacağın, motor alamaman belki de hayatta kalmanı sağlıyordur bilemezsin ki, hayatım bitti diyorsun acaba hayatın okuldan / motordan mı ibaret? Üzüldüm.
Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar