Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MOTORUM 2006 MODEL OLUP 2008 5. AYDA TRAFİĞE ÇIKMIŞTIR. AYRICA 8000 KM DE OLUP SIFIRINDAN FARKSIZDIR. 100 KM DE ORTALAMA 2 LİTRE YAKMAKTADIR. MOTOR HİÇ YATIRILMAMIŞ OLUP ARKA BAGAJ VE KORUMA DEMİRİ MEVCUTTUR 2 ADET KASK DA YANINDA VERİLECEKTİR.
ARABA İLE TAKAS EDİLİR.
PAZARLIK PAYI VARDIR...
arkadaşlar cuma gününden beri sizlerden ayrıyım başıma kötü bir olay geldi cuma akşam üzeri 19:30 da işden çıktım eve gidiyordum olay şöyle gelişti yolun bana ait olan sağ kısmından ilerlerken bir süre sonra bir bisikletli yolun sağ tarafını ortalamış ilerliyor 13-14 yaşında bir çocuk korna...
motosiklet avrupadaki araştırmalar göre 1931 model olup, ruhsatinda 1934 model yazmaktadir. Atatürk bu motosiklete son yillarinda binmis olup istanbul gezilerine katilmistir. Sahip oldugu motor dünyada üretilen ilk motorlar arasindadir (motor ve sase numarasi 3 sayilidir). Motorda hersey orjinal...
motoruma siperlik yapmak istiyorum. yaşadığım şehirdeki motor parçaları satan yerlerde bulamadım. ancak sert plastik buldum bu plastiği kesip siperlik yapmak istiyorum ama nasıl cizeceğimi bilmiyorum aranızda yapmış olan yada birebir çizimi olan arkadaşlar var mı?