ozgurofly kullanıcısının son içeriği

1. O

MTS - MT KASK BENZERLİĞİ

MT ile MTS kask isim benzerliği yüzünden fark edilmeden MT yerine MTS alan insanlarla dolu. Bende yeterince bilgi sahibi olmadığım için sizlerin konu hakkında bilgilerinizi paylaşmanızı rica edeceğim.
  2. O

Motosiklet çanta cezası

Motosikletlerdeki çantalarla alakalı durum nedir. Kulaktan dolma birçok bilgi mevcut. 250CC naked motora 40lt çanta taktım diye ceza mı yiyeceğim yada proje çizme ruhsata işletme vb. işlerden sonra ardçı mı alamayacağım. Kimisi çanta takında ardçı oturamaz vs diye yorumlarda bulunmuş. Bununla...
  3. O

sırt çantası önerisi

adventure olmayan yada scooter motorlara topcase takınca motorun aerodinamisi bozuluyor. Virajlarda vs tehlikeli oluyor. Mevcutta 33lt'lik standart bir decathlon çantası kullanıyorum. Bana 50-60 lt üzeri bel destekli fiyat performans sırt çantası lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
  4. O

f250 pulsar gidon yükseltme yardım

f250 pulsar için 2,5 cm'lik gidon yükseltme aparatı aldım. Ancak servisler debriyaj telinin değişmesi gerektiğini söylediler. Mevcut araştırmalarım da f250'nin orjinal telinin çap ve uzunluk ölçülerine ulaşamadım. Orjinal telin ölçülerinin öğrenip onun 2-3 cm uzununu bulmam gerekiyor yardım...
  5. O

Tvs Jüpiter 110 mu - Kuba New Light Pro 125 mi?

Arkadaşım kuryelik için bu iki motordan birisini alacak hangisini tavsiye edersiniz ?

Yeni mesajlar