Ali Osman bey nasıl bir esnafmış öyle ya, böyle kral insanlar azınlıkta olduğu için var olduklarını duymak baya sevindiriyor beni.
şimdi, ben işe gidip gelirken Tvs Apache 150cc kullanıyorum. şehir dışı ile kesinlikle işim yok... hep işe git gel için motor kullanıyorum, genelde 30 km den daha yakın yerlere git gel yapıyorum işim gereği...
topcase var zaten baya büyük.. temsili resim ekleyeceğim en alta... mevcut topcase dengemi bozuyor, gidonu bıraktığımda sağa sola sapıtıyor... bu yüzden topcase içerisine fazla ağırlık koymamaya çalışıyorum.. yükümün bir kısmını sırt çantam ile ve diğer kısmı topcase ile taşıyorum...
2 yıl önce "tex 881" marka heybe almıştım 850 lira falandı ve bir süre kullandım ama motosikletin genişliğini arttırıyor, aralara girme konusunda sıkıntı yaşıyordum ve söktüm... şimdi 2300 lira falan olmuş ama bence öyle şeyler parayı çöpe atmak. motosikletin genişlemesine sebep oluyor, sıkıntı...
yukarıda ki gözleri olan çantada taşıyacağım şeylerin resimlerini paylaşayım;
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
https://amzn.eu/d/08RbVN2b
İki senedir uzun yollarda bunu kullanıyorum. 30 litrelik. Kriega'nın bir modelinin çakması ve çok daha ucuzu. İçine ne varsa atıyorum hala asla tamamen doldurmayı başaramadım. Çıkartıp sırt çantası olarak takabiliyorsunuz. 30 yetmiyorsa 2 tane 10luk daha alıp ekleyebilirsiniz yanlara.
bu çanta hoşuma gitti, topcase yerine bunu alayım ve üzerine birde şu gözleri olan çantadan alayım işimi görür muhtemelen... peki bu amazon dan bir şey aldığımda ek vergi çıkarmıyor mu? eskiden aliexpress kullanıyordum ama o zaman tayyip ekonomiyi fazla batırmamıştı ve sıkıntısız şekilde bir şeyler alıyorduk... şu an durumlar kötü, yani gümrükte takılıp orada adam dövmek zorunda kalmam dimi?