özgürgenc kullanıcısının son içeriği

1. özgürgenc

Türkiye Turu İçin Yardım

Merhaba arkadaşlar yıllardır hep düşündüm ve artık yapmalıyım dediğim türkiye turuna ağustos ayında çıkacağım 2 arkadaş sizlerden ricam tura çıkarken neler almam gerek neylere dikkat etmemiz gerek 7 bin km ortalama İstanbul Çanakkale sahilden bodrum kuşadası Fethiye Antalya Mersin Diyarbakır...
  2. özgürgenc

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Dün asgari ücret açıklandı. Beyfendiler beğenmiyor. 2002 yılında hükümete geldiğimizde asgari ücret 180 liraydı. Biz bunu geçen yıl 1404 liraya çıkarmıştık şimdi ise 14,3 artışla 1603 liraya çıktı. Ya eline diline dursun, nereden nereye. Bu rakam asgari ücretin evli olmasına çocuklarının...
  3. özgürgenc

Köprü ve otoyol ücretlerine zam geliyor

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni yılda köprü ve otoyol ücretlerine zam yapılacağını açıkladı. Ankara'da gazetecilere açıklama yapan Arslan "2 Ocak'tan 2 Ocak'a döviz kurundaki değişiklik hesaba katılarak fiyata yansıtılıyor. Osmangazi ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü gerekse yap işlet devret...
  4. özgürgenc

TEM'de motosiklet kamyonun altına girdi: 1 ölü

TEM Otoyolu'nda, emniyet şeridinde park halinde olan kamyonun altına hızla giren motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Yaşanan kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Kaza, saat 14.30 sıralarında TEM Otoyolu, Edirne istikameti, Altınşehir Mevkii'nde meydana geldi. İddialara göre...
  5. özgürgenc

Benzine 9 kuruş zam yapıldı

Ankara'da litresi ortalama 5,32 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,41 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,27 liradan 5,36 liraya, İzmir'de 5,29 liradan 5,38 liraya yükselecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük...
  6. özgürgenc

honda spacy alpha mı activa s mi

Arkadaşlar çalışmış olduğum dönerciye 4 tane yeni scooter alacağız hangisini almalıyız activa s 125 cc 6.950 tl spacy alpha 110 cc 7.750 tl arasındaki farklar nedir cevaplarınız benim için önemli
  7. özgürgenc

Trafik kazalarında 6 ayda 1510 kişi öldü

2017'nin ilk 6 ayında 150 bin 803'ü yerleşim yerinde, 39 bin 706'sı yerleşim yeri dışında olmak üzere 190 bin 509 trafik kazası meydana geldi. Kazaların bin 235'i ölümle, 80 bin 276'sı yaralanmayla, 108 bin 998'i ise sadece hasarla sonuçlandı. Kazalarda bin 510 kişi öldü, 134 bin 244 kişi...
  8. özgürgenc

Motorcuya kafa atan boğa

Hindistan'da yolda motoruyla ilerleyen adama yol kenarında bekleyen bir boğa kafa attı
  9. özgürgenc

Honda da çalışmak

Abi lerim Büyüklerim Kardeşlerim ben 2 yıl önce honda da çalışan birinden 2 el motosiklet aldım ve 1 ay sonra motosikletin krank gitti sonradan araştırdığı ma göre bu şahıs devamlı bu şekilde motosikletleri toplayıp satışa çıkardığı bilgisini aldım ve bu şahıs honda servisinde çalışıyorum bizde...
  10. özgürgenc

Ünlü cerrah Prof. Dr. Can Solakoğlu Yunanistan yolunda hayatını kaybetti

Maltepe Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Can Solakoğlu, bayram tatilinde tutkunu olduğu motosiklet yolculuğuna çıktı. Solakoğlu, motosikletli bir grup arkadaşıyla Yunanistan yolundaydı. Bulgaristan'a varan gruptan Solakoğlu'nun da arasında bulunduğu grup, sabaha karşı...
  11. özgürgenc

Aranızda muhasebeci olan var mı

Selam benim bir sorum olacak ben günde 12 saat çalışıyorum yemek veya çay paydos um yok iş kanununda haftalık 45 saatten sonrası mesai diyor ben günde 12 saat çalıştığıma göre hafta sonu hariç günde 3 saat mesaimi almam gerekiyor birde saatlik üçretimi nasıl hesaplamam gerek
  12. özgürgenc

150 200 cc arası 2 inci eli olan motosikletler

Sayın forum üyeleri ben 150 veya 200 cc arası 0 motosiklet alacağım benim sorum ilerde satmak istediğim zaman hızlı bir şekilde en az zararla satabileceğim piyasası olan modeller hangileridir
  13. özgürgenc

Gebze deki Motosiklet Kazası

Motosiklet sürücüsü arkadaşımız hiç yara almadan kurtuldu [/URL] [/IMG]
  14. özgürgenc

100 cc motosiklet tavsiyesi

Arkadaşlar 100 cc sıfır vitesli motosiklet almak istiyorum 4000 lira bütçem var neden 100 cc vergi vermek istemiyorum senelik 122 lira vergisi var 122 liraya 2.5 depo benzin alırım bildiğiniz önerebileceğiniz modeller nelerdir 1.mondial 100 MG Superboy 2. rmg moto gusto Ranger 100 3. Motoran...
  15. özgürgenc

Motul 7100 10w40 Tam sentetik

Arkadaşlar mondial 150 kt modeli vites geçişlerinde baya zorlanıyor Motul 7100 10w40 Tam sentetik yağ kullansak sıkıntı gidermi bazıları bu yağ için 500 cc üzeri makinalar için diyor görüşlerinizi alabilirmiyim

Yeni mesajlar