ozgurcoban55 kullanıcısının son içeriği

1. O

Pantolon altina giyilebilecek dizlik önerisi

Darbe korumasi 1766995631 ince olmasina gerek yok cok kalin olamsin aslinda, pantolonun icine girse yeterli benim icin 1766995669 korumali pantolonum var, birde normal pantolonun altina giyebilecegim bi dizlik ariyorum sadece, biraz ince olmasi yeterli benim icin
  2. O

Pantolon altina giyilebilecek dizlik önerisi

Zaten dar pantolon giymiyorum, pantolonumun altına giyebileceğim dizlik var mıdır? Korumalı pantolondan bahsetmiyorum ancak ondan zaten var, bana şuan pantolonunda altına giyebileceğim bir koruma lazım.
  3. O

Yeni başlayan birine motosiklet koruma için tavsiyeler

u kilit tasimasi zor ya 1766822311 kaskoda alirsam motor parasi kadar motora harcamis olucam totalde :D 40k kasko cok motor zaten 200 lira 1766822531 Zincir nasil iyi mi duruyor, benim tek tedirgin oldugum zincir aslinda digerleri iyi urunler.
  4. O

Yeni başlayan birine motosiklet koruma için tavsiyeler

Disarda birakmak icin disk kilidi, evde birakmak icin zincir arti zincir kilidi almayi dusunuyorum, ekstra olarak kn tag ve takip sistemi taktiracagim, eksik veya yanlis gordugunuz bir sey varsa beni uyarirmisiniz. Ayrica takip sistemi icin tavsiye verirseniz cok sevinirim, benim icin sms...
  5. O

Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

usta o motorda cok kaliteli biliyorum ama banada cakma harley gibi geliyor, ayrica harley sesi cidden bambaska hicbirseye benzemiyor. Bu arada drifte bmw sticeri yapistirilmis hissine cok katilmiyorum gorunusu ve kalitesi olsun ayi gibi motorlar bence, hatta xv950 daha cok drifte harley logosu...
  6. O

Alacagım zaman tekrar sızınle ıletısıme gececegım muhtemelen bu konuyu hortlatirim tekrar, cok tesekkurler ilginiz icin.
  7. O

Ya bu iron ilanlari neden bu kadar oynak, 400 den basliyor 1.2 ye kadar gidiyor. 50bin 60bin km civarlarinda alinir mi sizce, alinsa satilirmi. 500 butce ile veya baska harley tavsiyeniz varmi absli olmasi sartiyla
  8. O

Bunda abs varmi mesela nasi anlayabiliriz
  9. O

Evet bu daha spor, Ancak benim maksimum 600 butcem var :D
  10. O

Ayni modeli gormedim o zaman sari sitede ne diye geciyor tam adi cok model var cunku
  11. O

O model cok duzgun duruyo ama genc oldugum icin biraz daha spor bi model istiyorum aslinda :D Bu model biraz eski model gibi duruyor.
  12. O

Aslinda 48 istiyorum ama 883 bile zor gibi en fazla 500 cikabilirim motora, o yuzden 2012 model falan alsama bs varmidir diye merak etmistim
  13. O

Abslı harleylerde bu plaka yok arkadaslar bunu bende bılıyorum zaten
  14. O

883 almak istiyorum, ilk merak ettiğim şey ABS. Hangi yıl ve sonrasında abs oluyor. Ayrıca görsel olarak abs olup olmadığını nasıl anlarım sanırım diskten tam anlaşılmıyor. Ayrıca hangi yıldan sonra neler geliyor ve genel olarak nelere dikkat etmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.
  15. O

Ducati Diavel Dark Alınır mı?

660 da radarimda :D birde mv agusta brutale veya dragster 800 rosso, bakalim ama diavel istiyorum. parayi tutturursam tuttugum ilk xdiaveli alacagimda o is zor gibi. birikmis para olurmu bilmiyorum ama borcla almayacagim veya ufak bi borcla alirim, cok sukur gelirim fena sayilmaz altindan...

Yeni mesajlar