Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ybr 125 motosikletim var henüz bin km civari yol yaptım ilerleyen zamanlarda daha büyük cc geçmek istiyorum bu bağlamda hondanin guvenli sürüş 2 egitimine katılmaya niyetim var ki sistem şuan onu uygun görüyor..
eğitimi cbf 150 ile veiyolar ve saat 9 ile 16 arasi 2 gün için 520 lira ücreti var...
1 ay öncesi otomobil sürücüsünün bi anda önüme kirmasi sonucu yaralanmali ve maddi hasarli kaza yaptim raporlar polis tarafindan tutuldu karsi taraf asli kusurlu cikti ybr 125 motorumu yetkili servise bıraktım 3500 lira hasar cikardilar eksper aradi 2500 lira nakit verelim 1500e musteri bulduk...
1 ay öncesi otomobil sürücüsünün bi anda önüme kirmasi sonucu yaralanmali ve maddi hasarli kaza yaptim raporlar polis tarafindan tutuldu karsi taraf asli kusurlu cikti ybr 125 motorumu yetkili servise bıraktım 3500 lira hasar cikardilar eksper aradi 2500 lira nakit verelim 1500e musteri bulduk...