Pert olacak diye bir şey yok.
2013 dü galiba. Bir arkadaşım intruder M800 ile kaza yaptı. Şükür bişiyi yoktu. Triple'lar, amortisörler, ön jant yani ön tarafa dair ne varsa kırıldı diyeibliriz. Elektronik aksam, far vs. duruyordu. aslında karşısına yandan çıkan bir aracın kaputuna dik bir şekilde gömülmüştü. Düşmedi bile motor. Ben o zaman custom yapayım diye almak istedim motoru. Sigorta - Eksper - alıcı üçlüsü tam bir kumpas kurmuşlar. Bu işlere girince anlıyorsunuz. Servis 20 bin falan gibi bi rakam çıkardı. Komik tabi. Motorun o zamanki ederi 13-14 falan. Biz almak istediğimizi söylediğimizde perte çıkacağını, sonra bir ihale ile satılacağını, sigortanın anlaşmalı alıcılarının alacağını bizim de onlardan alacağımızı falan anlattılar. Bi eleman aradı sonra arkadaşımı. Birlikteydik. Ben aldım telefonu. Dan dun konuşan, o motoru ben satın aldım arkadaş benden alacaksın işine geliyosa falan diye konuşan bi denyo. Biraz tesrledim telefonda, açtım sigortaya hemen bu tipi, eksperin bizim motoru işlemler daha başlamadan satma girişimini falan anlattım. Adamlar bu işin içinde gayri resmi bir şekilde olsa bile kurumsal olmanın verdiği sıkıntıyla işi takip ettiğimize uyanıp geri adım attılar. O artis daha sonra direk benim numaramı arayıp ben vazgeçtim almıyorum motoru gibi abidik gubidik bişiler söyledi kapattı. O ara sigortadaki ihale ile satılma işlerinden yırtmanın bi yolu olduğunu öğrendik ve motoru perte çıkarmadan sigorta ile anlaştık. arkadaşıma motor bizde kalmak şartı ile 8-9 bin lira önerdiler. Kabul ettik. Kalan 5 lirasını ben verdim ve elaman zararsız kurtuldu işten. O ara motoru alıp topladım. Malesef custom yapamadım. M800 ün rake açısı vs. yatık bir amortisör dizaynını kurtarmadı. Yapacağımız müdahale güvenlikden ödün verecekti. Orjinal olarak topladım ve bindim.
Velhasılı, pert işleri biraz değişik. Sigortayı ara. Bu işlerin işleyişini anlat. Perte çıkarmadan bana zararım için 2,5 lira ödeyin anlaşalım de.Alan arkadaşın da ruhsat kaydında pert yazmaz hiç yokdan. 2.500 TL lik hasar görünür.