ozan1991 kullanıcısının son içeriği

1. ozan1991

Branda önerisi

motosikleti yazın bıraktığımızda çok sıcak oluyor hemen branda örtmemizda sakınca var mı? Yanar diye korkuyorum öyle bir tehlike var mı ona göre mi bir branda bakmalıyım önerebiliceğiniz bir branda var mı?
  2. ozan1991

Tem otoyolunda yeşil kask düşürdüm

Aynı yolu geri döndüm emniyet şeridinden bulamadım bi motorcu aldı muhtemelen yada gören alan kişi bana ulaşsın lütfen
  3. ozan1991

mt07 yıllık bakım saçmalığı

Arkadaşlar motorum 7000km de 1 ay sonra yıllık bakımı geliyor,10 bin bakımada bir şey kalmadı.Bugün servisi aradığımda 2 bakımında ayrı olduğunu söyledi,ben 1 ayda 3 bin km yapamam hem yıllık bakım hem 10 bin bakım için mi gidicem şidmi ben bu servise bilgisi olan varmı?
  4. ozan1991

kaskta buğu sorunu

https://www.feyizoglu.com/mts-snake-gunes-vizorlu-kapali-kask_55381.html arkadaşlar kaskım bu yeni aldım üstte ki ve öndeki hava kapakları açık olsa dahil buğu yapıyor 2dk sonra önümü göremiyorum resmen önceki ls2 kaskımda böyle bişey olmuyordu öndeki kapağı açardım buğu giderdi bu kaskta...
  5. ozan1991

lastiğim patlaması ve yama

arkadaşlar bugün lastiğim patladı vida girmesi sonucu,en yakın motorsiklet lastikçisine gidip yama yaptırdım.Lastiği söküp iç kısımdan yamaladı fakat mantar yama değil bu eskiden bisikletlere yaptığımız yamalardan yani içerden hava kaçırmasını engelliyor ama dış taraftan delik açık hala şimdi...
  6. ozan1991

Motorlar için çevrenizde otopark fiyatları ne kadar?

Ben kapalı otopark a 100tl ödüyorum bugün 150tl yaptı merak ettim çevrenizde ki otoparklarda durum nedir
  7. ozan1991

Yatan motor ve zincir yağı

arkadaşlar şimdi zinciri yağladım motor 10 gündür yatıyor bu zincir motoru kullanmadan yağlanma gereksinimi duyarmı? Yağ kururmu üstünde siz nasıl yapıyorsunuz
  8. ozan1991

mt07 motor bloğu üzürinde ki yağlar

[/url][/IMG] arkadaşlar bu normal mi sizce dün tümsekte alt kısmı sürttüm hafif yavaş geçiyordum sonra bi bakayım dedim sızıntı filan yok ama hep yağ böyle üstü sizce bişey olmuşmudur? bir yandan da zincir yağını çok sıkıyıroum ama oraya zincir yağı atar mı bilemedim ?
  9. ozan1991

AB + ve b- korona atlatmış birinden kana ihtiyaç vardır

Bu kan gruplarında olupta korona atlatmış biri varmı yada bir tanıdığınız korona atlatmış olması lazım bu yüzden zorlanıyoruz kan bulmakta
  10. ozan1991

istanbulda motor yıkamak için benzinlik

ben başkasına yıkatmak istemiyorum köpüğü suyu kendim kullanabiliceğim bir benzinlik varmı arkadaşlar bildiğiniz
  11. ozan1991

Ehliyet yetersizliği

Arkadaşlar motoru aldım a ehliyet lazım bende A2 var kursa yazıldım ama 1 ay sürücek tahminim şimdi ben duramıycam fazla biliyorum kendimi sizce başım ağrır mı her polis anlarmı aldığım motoru A2 ile kullanamıycağımı yada cezası ağır mı
  12. ozan1991

Motorda yağ bitmiş uyarı lambası yanıyor

Arkadaşlar ilk defa başıma geldi ne yapmam gerekiyor motoru salladım cidden yağ yok ve çalışmıyor şuan motor kaldım böyle, bıraktığım yerde yere damlama konusuda yok
  13. ozan1991

istanbulda nereden gazyağı alabilirim

bu zincir temizleme spreyine para dayanmıyor yahu bu gazyağını nereden alabilirim hepsiburadada filanda var ama bilemedim
  14. ozan1991

eldiven fiyatları

Eldiven fiyatları çok artmış 2 hafta önce 15tl ye almıştım bugün 50tl dediler 100 lü paket eldivene migrosta uygundu ama kalmamış sanırım yarın koçtaş a bakıcam uygun bildiğiniz varsa yazın lütfen
  15. ozan1991

uzun yolda ucuza konaklama

arkadaşlar konaklamayı ucuza yapmak istiyorum kamp ile uğraşmakta istemiyorum, bu airbnb isimli siteden bakıcam başka tavsiyesi olan varmı her şehirden günlük ev bulabilirim sanırım burdan