ozaktasi kullanıcısının son içeriği

1. ozaktasi

Arkadaşını Dolandıran Alçaktır..

Dolandırıcılık ne kötü alçakça bir olaydır değilmi arkadaşlar..Özellikle 15--16 yıl tanıdığın insanların ,,dost dediğin kişilerin seni dolandırması,,kandırması,,seni çok zor durumlarda bırakması ne büyük bir Alçaklıktır..Söz verip hemde defalarca söz verip sözünde durmayan insanlar çok kalitesiz...
  2. ozaktasi

Motosikletim.com ve Motoron Dergisi..Ses ver

Yahu kardeşim tam beş gündür size ulaşamıyorum..Telefonum..533 442 1645 Honda Hornet Cb 900 için Givi Koruma demiri siparişim için konuşacağız..5 gündür bütün telefonlarınızı aradım tık yok..en az 250 trilyon defa aradım..200 lira paranızı havale ettim..193 lira koruma demiri..bide keiti sbap...
  3. ozaktasi

Honda CB 900 Hornet İçin Gösterge Paneli

Kaza yapmış olduğum Honda CB 900 Hornet (2005 model)için çıkma Km saati,,devir saati ..bu ikisi komple..yani gösterge panelini komple arıyorum..ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  4. ozaktasi

Honda CBR 125 ve Kymco Süper 8.ikiside çok iyi.

Yeni aldığım Kymco Süper 8 ile Honda cbr 125 şi kıyaslıyorum..Bence ikiside çok iyi..Sukuter alacağınız zaman Kymco Süper 8 gözardı etmeyin..gerçekten kaliteli..Kullandıkça izlenimlerimi ve her türlü testi sizlerle paylaşacağım.Hepinize sevgiler kazasız sürüşler,,
  5. ozaktasi

Gaziantep SankoPark TeknosanınPervasızlığı

01-03-2010 tarihinde Gaziantep Sanko Park Teknosadan General Mobile DST 350 telefon aldım .Teknosa bana bu ürünü verirken ürünü bir ay içerisinde yüzde 15 kesintiyle iade edebileceğimi. söylediler.Bende dün itibariyle akşam 8 civarları ürünü eksiksiz ve nokta hatasız olarak...
  6. ozaktasi

Kymco Kymco Süper 8 Hakkında herşey

Kymco süper 8 hakkında tüm detayları öğrenmek istiyorum..Özellikle kullanımı,,süspansiyonu,,yol tutuşu,,yakıt tüketimi,,hızlanması ve son hızı..Zaten kalitesini çok iyi ,,gözümle gördüm inceledim..Malzeme kalitesi ,işçilik on numara..Marka olmuş küçük cc li motorlardan çok daha kaliteli..Bu...
  7. ozaktasi

Gaziantepten Kemalettin ve babası Nail abinin insanlığı.

Dün Diyabakırdan Kilise gitmek için cıbırımla yola çıktım.Urfadan otobana girdim..fakat bir dalgınlıkla benzin almadım..Tabi yoldada benzinlik yokmuş,,antebe 15 Km kala otobanda benzinim bitti..akşam saat altıbuçuk civarları..çok çaresiz kaldım o anda..GSR 600 makinamı satmış olduğum kemalettini...
  8. ozaktasi

Suzuki GSR 600 İçin Orjinal ön siperlik

Arkadaşlar yeni aldığım Suzuki GSR 600 için orjinal öncam ,,siperlik almak istiyorum GSR 600 ün kendi orjinal siperliği olacak..Yardımcı olursanız memnun olurum..nereden alabilirim,,bana firma adı ve telefon verirseniz çok iyi olur..ben Diyarbakırdayım,,telefonla isteyip kargoyla...
  9. ozaktasi

Ful Donanımlı Çok Temiz Suzuki GSX-R 1000

Ful Donanımlı Çok Temiz Suzuki GSX-R 1000..2004 Model 9.000 Km de Pırıl pırıl cam gibi.. Üzerinde Yoşi karbon eksoz..Belli bir süre büyük makinaya veda edeceğim. Tlf:0535 2161626--0543 6643790.. Fazla söze gerek yok resimler herşeyi anlatıyor..21.000 liraya aldım 17.500 lira ya satıyorum....
  10. ozaktasi

Shobbo.com ve Kontinent Firmalarınca Resmen Dolandırıldım

Aman Dikkat..Shobbo.com olarak bilinen Kontinent Firması Arkadaşlar bu firmadan 13 gün önce 4.200 liralık siparişte bulundum..Fakat adamlar parayı aldıktan sonra ürünleri yollamadıkları gibi telefonlarada cevap vermiyorlar...Araştırmalarıma göre bunlar Hırsız,,Dolandırıcı,,Üçkağıtçı,,namussuz...
  11. ozaktasi

Suzuki GSX-R 1000.2004 Model

Benim kullanabileceğimin üzerinde güçlü olduğu için satıyorum.. Makina Suzuki GSX-R 1000 olup 2004 modeldir. Çok ama çok temizdir..Renk Mavi Beyazdır. Km:::8.000 civarları biraz daha binersek 8.200 olabilir.. Arka lastik Pirelli tamamen yenidir ..Ön lastikte çok iyi durumdadır.. Kesinlikle düşme...
  12. ozaktasi

Suzuki GS 500 Amartisör Keçesi

Arkadaşlar çok sevdiğim Suzuki GS 500 makinamın ön furşlarından yağ atmaya başladı..Yani ön amartisör keçeleri gittii..Nereden bulabilirim bildiğiniz varsa adres ve telefon verebilirmisiniz..İlgili olan arkadaşlara şimdiden binlerce teşekkürler...
  13. ozaktasi

Allah Kimseye Kaza Vermesin İşte Halimiz...

Arkadaşlar çok dikkatli olmak gerkiyor....Nazaramı geldik gözemi geldik bilemiyorum CBR 600 ü aldıktan sonra başıma gelmedik kalmadı.Daima ucuz atlattım ama bu defa atlatamadık ve bu hale geldik..Yamaha YBR 125 le Çüngüşe gitmiştim ve tam Çüngüş köprüsüne geldiğimde karşıdan gelen ve beni gören...
  14. ozaktasi

Karakaya Barjından Antakyaya 1.700 Km

Karakaya barajından yola çıktık tabiki hanımla birlikte ...Gezerek önce Menzile oradan Adıyaman ,,,Gaziantep ,,Kilis oradanda Antakya..çok güzel bir gezi oldu...Tabi Honda CBR 600 ü aldıktan sonra gezi çok daha heyecanlı olmaya başladı ...Karınca kararınca resimlerimiz...
  15. ozaktasi

İsyankar vede Küfürbaz Timsahın Sonu

Bu gördüğünüz Timsah zamanın birinde Kiliste Sabunsuyu denilen fakat şimdi olmayan bir derede yaşarmış..Yaradanına çok isyan ettiği için Allah onu sonsuza kadar Taş etmiş..Sizlerle paylaşmak çok güzel...

Yeni mesajlar