OwLRider kullanıcısının son içeriği

1. OwLRider

Dominar 400UG Lastik önerisi

Dominar 400ug için lastik ne önerirsiniz? Yağmur çamur geziyorum. Winter grip birkaç ay için almak ne kadar mantıklı?
  2. OwLRider

Dominar 400UG Titreşim Konusu.

Arkadaşlar selamlar iyi akşamlar herkese. Yaklaşık 12 bin kilometredir Dominar400 UG kullanıyorum. Yalnız eskisinden daha çok titriyor özellikle sol aynada yolu görmekte çok zorlanıyorum. Motosiklette titreşimi önliyecek neler yapabiliriz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  3. OwLRider

Paslı Zincir Konusu

Arkadaşlar zincirdeki bu pası nasıl çıkarabilirim? Gaz yağı ile bir nebze çıkartsam da bir süre sonra yine aynı duruma geliyor. Zincirin[sıfırdaki görünümüne kavuşturmanın bir yolu var mıdır? Yoksa sıfır zincir mi alacağız? Bir de önerebileceğiniz çizik giderici,motor yıkamada kullanabileceğim...
  4. OwLRider

Maksimum 1700 liraya kask tavsiyesi.

Merhabalar iyi akşamlar herkese. Kullanmakta olduğum LS2 FF396'nın ömrünün tükenmesiyle kask arayaşına girdim. Maksimum 1700 lira olmak şartıyla,kulllandığınız önerebileceğiniz kasklar var mı? Şuan Nolan ve LS2 Storm racer arasındayım. Bir de İzmir Kahramanlar'da bulabilir miyim LS2 veya...
  5. OwLRider

Ötv İndirimi 2020

Berat Albayrak ötv indirimine karşı bazı açıklamalar yaptı. Sizce gelir mi? biraz birikmişim var ona göre hareket etmek istiyorum.
  6. OwLRider

Ruroc Kask?

Türkiye'ye yeni gelen ruroc kasklar hakkındaki düşünceleriniz nedir? Atlas serisi 450 475 dolar arasında carbon dış kabuğa sahip. Sizce almaya değer mi yoksa Arai,Shoei bakmak daha mı mantıklı?
  7. OwLRider

Mondial Drift Zincir

Merhabalar iyi günler. Arkadaşımın 125cc Drift'i için zincir arıyorum orjinal parçalar hep dişli setli bir şekilde satılıyor. Zincir ne almalıyım ne kadar patlar? yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yeni mesajlar