Dominar 400UG Titreşim Konusu.

Arkadaşlar selamlar iyi akşamlar herkese. Yaklaşık 12 bin kilometredir Dominar400 UG kullanıyorum. Yalnız eskisinden daha çok titriyor özellikle sol aynada yolu görmekte çok zorlanıyorum. Motosiklette titreşimi önliyecek neler yapabiliriz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eskisinden fazla titriyorsa, eskisi gibi olmayan bir şeyler vardır motorunuzda. Titreşime değil bu probleme odaklanın derim. Zincir dişliniz bitik olabilir. Kaplin lastikleri bitik olabilir. Arka veya ön teker rulmanlar, veya arka dişli rulman bitik olabilir. Motor bloğunda kullandığınız yağ özelliğini kaybetmiştir motor titremesi artmıştır veya yağ değişikliği olduysa motorunuz yeni yağ ile anlaşamıyor beğenmemiş olabilir. Ön süspansiyon keçelerinizde patlak olabilir. Lastik havalarınız gereğinden fazla sert olabilir. Daha da fazla sayabilirim. Motoru kontrol edin.

Hocam 10 bin bakımını yaptım. Zincir biraz paslı ama ondan olacağını zannetmiyorum. Üstündeki lastikler orjinal mrf bir ustama göstereyim en iyisi. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar