osmanefe55 kullanıcısının son içeriği

1. O

Mondial 50 uag subap ayarı

Teşekkür ederim hocam sağolun , ayarı bazıları 5 diyor bazıları 5 e 8 diyor bazısı 10 a 15 diyor da araştırcam artık
  2. O

Hocam tarifi biliyorumda hiç yapmadım daha önce mesela , arkadaşta 1 yanlışın yatak sardırır 20 binlik olursun diyor
  3. O

4000 kilometrede şuan ve subap ayarı yapmak istiyorum kaça kaç yapmam lazım ve yapması zormu sentilim var
  4. O

MT 25 e MT125 plakası takmak

Hocam ciddi bişey soruyoruz bea A1 ehliyet ile MT 25 ile çevirmeden geçen gördümde böyle bişey düşündüm
  5. O

Vitesli sürmeyi nasıl pekiştirebilirim

Haa pardon ben a2 ehliyet alcaksınız diye okudum , bunun için hondanın vs sürüş eğitim programları var araştırın bakın
  6. O

Vitesli sürmeyi nasıl pekiştirebilirim

Hayatımda 1 2 kere cup sürmüştüm sürmekte denmez ona, ona rağmen A1 ehliyeti tekte geçmiştim, zaten öğretiyolar orda sürmesini rahat ol
  7. O

MT 25 e MT125 plakası takmak

Mesela benim MT 25 im var kardeşimin MT 125 i var kardeşiminde A1 ehliyeti olsun , biz MT 25 e , MT 125 in plakayı taksak nolur iki motorda bizim çalıntı plaka durumu olmaz heralde çevirmedede sıkıntı çıkmaz heralde
  8. O

ABS siz motora ABS takılırmı

ABS olmayan motora ABS takılırmı
  9. O

CG yarış beyni

Hocam frenleri güçlendirmek için neler yapabiliriz mesela
  10. O

CG yarış beyni

Arkadaşlar CG motoruma bunu alsam ne işe yarar bir işe yararmı ne katkıları olur
  11. O

CG koltuk gıcırdaması

Mondial 50 uag Cg var kesik sele koltuk taktım gıcırdama yapıyor nasıl keseriz bu gıcırdamayı

Yeni mesajlar