MT 25 e MT125 plakası takmak

Mesela benim MT 25 im var kardeşimin MT 125 i var kardeşiminde A1 ehliyeti olsun , biz MT 25 e , MT 125 in plakayı taksak nolur iki motorda bizim çalıntı plaka durumu olmaz heralde çevirmedede sıkıntı çıkmaz heralde

Motosikleti
Yamaha XSR700
Mesela benim MT 25 im var kardeşimin MT 125 i var kardeşiminde A1 ehliyeti olsun , biz MT 25 e , MT 125 in plakayı taksak nolur iki motorda bizim çalıntı plaka durumu olmaz heralde çevirmedede sıkıntı çıkmaz heralde
Araba varsa 50cc motorun plakasını takın vergiden muaf oluyor araba. (Denendi)

@Burak Kara senden daha iyisini bekliyorum

Motosikleti
Yamaha XSR700
Hocam ciddi bişey soruyoruz bea A1 ehliyet ile MT 25 ile çevirmeden geçen gördümde böyle bişey düşündüm
Bu soruyu ciddi sorman ayrı komik. Eğer senin dediğin oluyorsa arabaya da 50cc motoru takınca olur. Aralarında hiçbir fark yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Polis plakadan kontrol ettiğinde o motorun, sistemde kayıtlı olan diğer motor olmadığını anlar. Zaten 2 motor da piyasada bilinen, tanınan motorlar.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Yazarı tebrik, kartpostal, postcard vs ne varsa ondan ediyorum.
Bu kadar absürt bir şey benim bile aklıma gelmezdi. 😳 🤫 :rolleyes:

Amaç yetersiz ehliyetle motor sürmekse polis çevirmede önce plakaya bakmaz ki direkt motora bakar. Üstüne bir de plakayı sorgulayım derse motorların farklı olduğunu da görür çifte ceza yazar, zaten motoru da bağlarlar onu dememe gerek yok sanırım.

Aynısı benim de aklıma geldi çoğu şeyi aynı olan CBR125R ve eski kasa CBR250R için yapıcaktım aynı renk 2 motosiklette var ama motosikletten anlayan memurların yaptığı bir çevirmeye denk geldiğinde bir sürü suç ve cezadan keşke yapmasaydım değil de Allah benim belamı verseydi de yapmasaydım dersin.

Hiç öyle aksiyonlara bulaşma, ceza yazacak yer arıyorlar bir farkederlerse para cezasını geçtim hapis cezası ile karşı karşıya kalabilirsin

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Dük 125 plakasıyla Dük 390 sürmeyeni gümrük muhafaza kovalasın.
n3bu8z6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar