Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Hastaneye Giderken Benim Jupiter 125 ile 70 den 4500₺ Yedim 50/70/50 Yol ! Yol Birden 50’ye Düşüyor Radar Aracının Arkasından da Işıklarda Bir Ekip Daha Bekliyor.Hem Tuzak Hem Pusu Kuruyorlar 40 56 ve 70’den 3 Tane Ceza Yedim Birde 2/3 cü derecen kesmeye çalışıyorlar Dikkat Edin Aç...
Herşeyini Tam Hallettim Diyorum Bugün de Başımı Şu Geldi Benzini Fulledim Tam 5lt Tüm Kroniklerini Hallettim Şamandıra Dahil Işık Yandımı 18km Gidiyor Artık Sonra İşe Gittim Motosiklet Güneşteydi Yanına Gittim Benzin Kokusu Var Depodaki Benzin Boruya Kadar Çıkmıştı Kapağı Açtığımda Tekrar...
Hocam arkada bir sensör daha var o ne sensörü ayrıca motosiklet yolda giderken gaz yemiyor zor çalışıyor gaz vermeden çalışmaz oldu stop ediyor bırakınca buji değiştirdim halen aynı
Çoğu Jupiterde Var Youtubeda Sökülenlerden Gördüm Aynı Nokta Ama Az Olduğu İçin Kimse Farkında Değil Yada Benim Gibi Tapa Gaz Gidip Sonra Motosikleti Kontrol Etmediklerinden Bilmiyorlar Sizce Ne Yapılabilir Buraya ? Önemli Birşey Değil Lakin Ben Biraz Kılım :)
1743268540
Burdan neden yağ gelir ki
Hocam özellikle zorlayınca azda olsa sızıntı yapıyor yağ plastiğin altından gelip o demirlerin oraya sızıyor normalde sıkıntı yok ama limitöre geldimi yapıyor bunu
1738488865
Resimde sildiğim demirler belli zaten oralara geliyor işte
Link verirmisiniz Hocam ?
1738487190
Ayrıca Zorlayınca Kaçırıyor Öyle Aşırı Bir Kaçak Yok yağ silindiri çevreleyen siyah kutunun içinden geliyor ben krank keçesinden şüphelenmiştim ama inşallah dediğiniz gibidir
1738487458
üstkapağın alt kısmından kaçırıyor diyorsunuz dimi hocam önden birşey yok...
başına gelen hiç yokmuymuş forumda
1738482787
Gösterdiğim yerden resime göre sağ mafsalın (motora göre sol) oralarda ufak yağ sızıntıları görülüyor üstten geliyor sanıyordum üstte birşey yok
Ölçerek Kattım çubuklada kontrol sağlıyorum dediğim gibi 90km hıza gelince yapıyor contanın dandikliğinden başka birşey değil 10/30 katsak daha çok kaçıracak o zaman
700ml alıyor zaten yağ çubuğu yatay Olduğu için istesenizde fazla katamazsınız dökülür ordan yarı sentetik yerine minarelli kullanıcam bir dahaki değişime
Sadece 90km Hıza Çıkınca Yağ Atıyor Zorlamaya Gelmiyor
1737632670
Bir haftadır 60/80 arası gidiyorum günlük 25km sıkıntı yok ama bira zorlayınca 90/95 yapınca yağ sızdırıyor terleme yapıyor çok değil oda max bir çorba kaşığı
Kanka Adamı İnternetten Buldum Ustam Felan Değil Bende Çırak Değilim 😂 Konuyu Çözdüm Şuan Bir Sıkıntı yok bilgi için sağ olasın kendi sitesinde 10/30 Ma2 yazıyor bende anlamadım 90km de kesiciye düşünce yapıyor 90nı görünce Gaz Kolunda %20 Birlik Bir Kısım Daha Kalıyor Açsanda Gitmiyor İşte Orda...
Dediğiniz Gibi Olması Çok Yüksek Yaz Bakımı Yaparken Komple Söküp Bakacam Artık Üst Kapak Contasından Yüksek Devirde Kaçırıyor Büyük İhtimal Jupiter kullananlara denk gelseydik keşke Halbu Ki Şuan En Çok Kullanılan Motosiklet Kuryeler tarafından Ben Şehirler arası gidiyorum