osman86 kullanıcısının son içeriği

1. osman86

sanzıman rulmanı

selamün aleyküm kardeşler benim motorsiklet cbf150 2010 model 81000 kmde 2 gündür 1 vitese takıp yürümeye başlayınca sanzımandan ugultu geliyor 1 viteste iken debriyajı cekincede ses var diğer viteslerdede yapıyor ama 1 de yavas hız olugundan net anlaşılıyor ama boştayken ses yok acaba sorunu...
  2. osman86

sibop sesi

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak benim motorun sibopları şıkırtı yapıyo kullanım kılavuzundaki emme 0,08 egzoz 0,12 olarak ayarladık ses aşırı derecede arttı emme 0,07 egzoz 0,08 yaptık ses azaldı ama ısınınca tekrar artıyo bu sorunu nasıl çözeriz önerisi olan varmı
  3. osman86

sibop sesi

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak benim motorun sibopları şıkırtı yapıyo kullanım kılavuzundaki emme 0,08 egzoz 0,12 olarak ayarladık ses aşırı derecede arttı emme 0,07 egzoz 0,08 yaptık ses azaldı ama ısınınca tekrar artıyo bu sorunu nasıl çözeriz önerisi olan varmı
  4. osman86

honda cbf 150 titreşim sorunu

merhaba arkadaşlar motorum 2010 model 50000kmde cbf150 sorunum 70 veya 80 km gittikten sonra elimde ve ayaklarımda uyuşmalar karıncalanmalar oluyor bu titreşimin sebebi nedir acaba neden kaynaklanır bilen varmı lastikler michelin pilot street ön arka aynı hava basınçlarıda ön 29 arka 33
  5. osman86

HONDA CBF 150 ŞIKIRTI SESİ

merhaba arkadaşlar motorum cbf150 ve 49000 km'de ŞIKIRTI sesi var büyük ihtimalle egzantrik zincirinden geliyo motor soğukken sorun yok ısındığı zaman rahatsız edecek kadar ses var bu ses viteste giderken var debriyaja basınca veya boşta giderken yok bu olayın nasıl halletmeliyim yoksa bu...
  6. osman86

SATILIK michelin 90/90-18 m/c57p lastik

üretim tarihi 0815 motorsikleti alalı 2 ay oldum aldığım abi 1ay olmuş taktıralı toplamda 3 aylık lastik anlas kış lastiği aldığım için satılık
  7. osman86

honda cbf150 2010 46000km motordan gelen ses

merhaba arkadaşlar motorum cbf150 ve 46000 km'de 2 gündür başlayan bi ses büyük ihtimalle egzantrik zincirinden geliyo motor soğukken sorun yok ısındığı zaman rahatsız edecek kadar ses var bu ses viteste giderken var debriyaja basınca yok bu olayın nasıl halletmeliyim yoksa bu şekil kullanılırsa...
  8. osman86

merhaba arkadaşlar motorum cbf150 ve 46000 km'de 2 gündür başlayan bi ses büyük ihtimalle egzantrik zincirinden geliyo motor soğukken sorun yok ısındığı zaman rahatsız edecek kadar ses var bu ses viteste giderken var debriyaja basınca yok bu olayın nasıl halletmeliyim yoksa bu şekil kullanılırsa...
  9. osman86

10. osman86

honda cbf150 vites geçişleri

merhaba arkadaşlar 2 ay oldu debriyaj balatalarını takalı ama vites geçişleri zor oluyor debriyaj telini gerdirince çok yukarda kavrıyor gevşeltince çok aşağıda kavrayıp kırmızı ışıkta filan 2 viteste durunca 1e geçmiyor tam ayarı bi türlü tutturamadım kardeşimdede aynı motor var onun vites...
  11. osman86

merhaba arkadaşlar 2 ay oldu debriyaj balatalarını takalı ama vites geçişleri zor oluyor debriyaj telini gerdirince çok yukarda kavrıyor gevşeltince çok aşağıda kavrayıp kırmızı ışıkta filan 2 viteste durunca 1e geçmiyor tam ayarı bi türlü tutturamadım kardeşimdede aynı motor var onun vites...
  12. osman86

13. osman86

merhaba arkadaşlar komple motor yaptırma fiyatı bilgisi olan

arkadaşlar 2010 hondacbf150'ye komple rektefe yaptırsak maliyet ne olur tahminen bilgisi olan varmı
  14. osman86

motorsiklet sonradan açılırmı

herkese merhabalar benim motor cbf150 şuan 44150 kmde motoru sürekli zorlayarak sıkıştırarak açabilirsin sağırlığı gider diyolar bu doğrumudur 1.viteste 30 2. viteste 70 3.viteste 90 4.viteste 100 5. viteste 105 yapıyo bu normalmi eğer sonradan açılırsa zorlamaya veya sıkıştırmaya örnek...
  15. osman86

debriyaj kapağından gelen uğultu

merhaba arkadaşlar honda cbf150 motorsikletimin balatalarını 2 gün önce değiştirdik bugün farkettim motor çalışırken boşta sorun yok ama 1. vitese takınca debriyaj maneti sıkılıyken debriyaj kapağının içinden orta dereceli uğuldama geliyo boşa alınca kesiliyor acaba sorun varmı veya her motorda...

Yeni mesajlar