sibop sesi

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak benim motorun sibopları şıkırtı yapıyo kullanım kılavuzundaki emme 0,08 egzoz 0,12 olarak ayarladık ses aşırı derecede arttı emme 0,07 egzoz 0,08 yaptık ses azaldı ama ısınınca tekrar artıyo bu sorunu nasıl çözeriz önerisi olan varmı

kardeşim ayarları motor soğukken yaptık ılık bile değildi

Motor soğukken sesli çalışabilir ısınınca sessiz olacak şekilde ayarlayın. Benim motor soğukken dizel motor gibi takır tukur çalışıyo ama ısınınca sesi güzel.

Haddim olmadan imla düzeltmesi yapayım

screenshot_30.jpg

sibop ::yanliss:

subap sesi gelen arkadaşım. sen motorunu tamirciye götürme bakmazlar ve yapmazlar. benim ybr dende ses geliyordu ayarını kaçırmıştım kendim yapmaya çalıştım şıkırtı çoğaldı. daha sonra sadece boş zamanlarında motor tamir eden evinin altında bir motor tamircisinden daha fazla aleti takimi olan birisini buldum ve ona yaptırdım. şuan çok güzel oldu sanki fabrikadan gelmiş gibi. ama adamın elinde üç tane sentil vardı. benimkinde iki sentil çakısını da kullandı. emme ve egsoz için ayrı sentiller kullandı. yani senin anlayacağın sentil numarasını bilmek kadar bu numaranın hangi sentile ait olduğunu bilmek de gerekiyor ;) selametle_

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar