Osırıs1 kullanıcısının son içeriği

1. Osırıs1

Motorumu satıyorum

Kendi motorumdur,iyi bakıldı diri bir motordur. evveliyatı bellidir 3.sahibiyim pazarlık motor başında olur. Ayrıca karşıdan bakanlar R1 zannediyor,ben R1 kılıklı diyorum :P Km nin yarısını uzun gezilerde yaptım forumda ve facebook hesabımda fotoğraflara bakabilirsiniz...
  2. Osırıs1

Bir acaip kaza..

Dün akşam kardeşimle beraber 2 motor gezelim dedik,demez olaydık! 2 sokak 1 caddenin asvaltı boylu boyunca kesilmiş ve hiçbir uyarı tabela vs konmamış.kardeşim önden giderken çukura düşürdü motoru,hızlı değildi (zaten kavşak) o yüzden kendisine bişey olmadı ama motorun ön jantı yamuldu,yana...
  3. Osırıs1

Zamanda geriye gitmek isteyen varmı?

Arkadaşlar, zamanında filmini izlediğimizde hemen hepimizin sahip olmak için can attığı 3 delorean bugün Edirne'den giriş yaptı :) Diyorum ki İstanbul'a geldiğinde bir ziyaret edelim,şuan için İstanbul'da nereye ne zaman geleceklerini bilmiyorum ama öğreniriz,yeter ki gelmek isteyen olsun...
  4. Osırıs1

CBR250R Çakar lamba çalışması

Bugün takıldı hemen akşam trafiğine çıktım sonuç mükemmel arkadaşlar. Aydınlatma gayet iyi (motorun kendi farından iyi) İsteğe göre 2 yada 3 modlu devre takılıyor.
  5. Osırıs1

Bayramın 2.günü gökçetepeye gidiyoruz

3 kafadar cumartesi sabah erkenden yola çıkıp pazar öğleden sonra dönmeyi düşünüyoruz,güzergah tekirdağ malkara keşan olacak.gerek yol üstünde gerek konaklayacağımız yerdeki MT'ci arkadaşlarla da tanışmadan dönmeyelim dedik :cat: Son olarak gökçetepe ile gala gölü arasındaki köy yolları nasıldır...
  6. Osırıs1

Dokuyucu motor dan alışveriş yapan varmıdır?

Merhaba arkadaşlar,ben antalya menşeili dokuyucu.com.tr adresinden birkaç sipariş vereceğim ama güvenilirliği hakkında bilenden referans almak istiyorum. Öncelikle orada yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum,herhangi bir sıkıntı yaşayan varmıdır? dün mail attım anında dönüş yaptılar...
  7. Osırıs1

Bu parçanın renk kodu nedir ve hangi boya ile boyamalıyım?

Arkadaşlar izmir gezimde durduğum yerde devirmiştim çatladı sağlam bi yapıştırıcıyla yapıştırdım üzerine hafif su zımparası geçtim yarın boyamak istiyorum ama hangi kod boya kullanacağımı bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olabilir mi? Birde lokal mı boyasam komple mi
  8. Osırıs1

29.09.2014 Seyrantepe metrosundaki akıl almaz kaza!

açılışa yetiştirelim diye insanları inşaat ortamında seyahat ettiriyorlar resmen... Umarım yaralının durumu iyidir. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27293869.asp
  9. Osırıs1

Haftasonu kaçamağı Yalova Termal Sudüşen gezimiz yoldan çekimler

Aslında gezi ani oldu yalovadaki arkadaşlara haber vermeye fırsat kalmadan kendimizi şelalede bulduk :P Kamera sj4000 sadece dönüşte kayıttaydı.
  10. Osırıs1

Becerebilmişmiyim bu işi? :)

Yeni cıbırıma görsel bişeyler yapayım dedim gg den karbon folyo siparişi verdim bugün geldi fön makinesini kaptığım gibi parçaları söküp kapladım ama 3 saat uğraştım,göründüğü kadar kolay değilmiş en az 2 kişi gerekli.detaylı foto çekemedim sadece bitmiş halini çektim.. Bundan sonra alt sakal...
  11. Osırıs1

CBR250R ile ankaraya gidebilir miyim,gidersem nerede kalabilirim?

Arkadaşlar tvs ile geçen güzel anılardan sonra cbr250 aldım pazartesi günü,şimdi aklımda 2 günlük ankara var (gezi değil) orda halletmem gereken bir işim var bu yüzden 2 gün kalmam gerek. yeni motorla dün sapancaya gittim yoldaki rüzgardan sersem oldum afalladım hiç alışık olmadığım...
  12. Osırıs1

Sabah bakkala ekmek almaya diye çıkıp gezmek :))

Sabah kalktım kahvaltı edicem ekmek yok,giydim üstümü atladım motora bastım gaza birde baktım ballıca yolundayım:P Saldım aşağıya motoru İlerde baktım hareket var asıldım frene rahat 1 metre boyunda yılan,hemen aldım resmini :) Onu yolun kenarına yolcu edip devam ettim ama misafirlerin...
  13. Osırıs1

SYM 250i mi yoksa Kymco Xciting 250i mi almalı?

İstanbulda commuter sürmek demek yağmur yağmasa bile yoldaki sudan donuna kadar ıslanmak demek olduğundan rahatlık ve konfordan ödün vermeden bu motorlara yönelmeye karar verdim.... Zaten ezelden beri gönlümde maxiscooter vardı,bu acil kararımda hemen her yağmurda çamurda ıslanmam ve bu...
  14. Osırıs1

Motorsiklet devirleniyor ama gaz yemiyor..

Herkese merhabalar,motorumda son 2 haftadır bu durum var.Daha önce kasmadan 115 120 gördüğüm yolda şuan aynı devirde 105 ancak görüyorum + resmen bağırıyor motor.. devir sonda geziyor ama hızlanmıyor,3 yere gösterdim 1.si silindir segman egsantirik zincirine bakılacak dedi 2.si karbürator...
  15. Osırıs1

Nedir bu ses arkadaş? (videolu)

Arkadaşlar zincir yeni sayılır daha 3 bin km ancak yaptım,zincir dişli komple değiştirmiştim aldığım set bu; http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product/product&product_id=302 Lakin yağlasamda yağlamasamda bu sesten kurtulamadım bi türlü? normalde teker hemen durmuyordu ama dün...

Yeni mesajlar