Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne düşünüyorsunuz bu motor hakkında? Fuara T Max bakmaya gittim ama burnundan kıl aldırmayan Yamaha ekibine inat gittim BMW ye kapora verdim. Teknik ve görsel acıdan T Max sen daha iyi fiyat daha belli değil ama T Max sen daha fazla olmayacak.. Sevgiler..
Dün fuarda Kawasaki Er 6 f ile Yamaha Fazer 78 HP tekrar karşılaştırma imkanı buldum. 2 silindirli ve daha hoş tasarımı nedeniyle Er 6 f almaya karar vermiştim. Uzun süredir Kymco Xciting 500 scooter kullanıyorum ve ilk vitesli motorum olacak o nedenle de kullanım kolaylığı açısından kawasaki...
Selam ;
Yaklasik 1 yildir scooter kullaniyorum ( Xciting 500 ) Çok da memnunum ama son zamanlarda Kawasaki Versys 650 cc lik enduro çok hosuma gitmeye basladi. Çok sportif ve güçlü bir görüntüsü var. Bilgisi tecrübesi olan var mi acaba? Herkese kazasiz sürüsler.. :cat:
Selamlar herkese :) Motorumdan gerek performans gerekse konfor açısından çok memnunum marttan beri 8000 km yapmışım hiç sorun çıkarmadı..
Geçen hafta şeytan dürttü 500 cc lik motor ilanlarına bakarken birden kendimi telefona yapışmış 2006 model koyu füme çok şık bir Kymco xciting 500 için...
Merhaba arkadaşlar. Yamaha X Max 250 ile ilk 1000 km yaptıktan sonra 15 gün kadar kullanmadım ve dün ilk kez çalıştırmayı denedim. Biraz nazlanarak çalıştı ama rölantide durdu bir kaç kez çalıştırmayı denedim, aküyü zorladım herhalde ki bitiverdi :( Sagolsun arkadaşlarla bayağı bir uğraştık...
merhaba fuar yaklaştı ve sonunda bu iki model arasında seçim yapacağım. fiyat ikisinde de 7000 YTL, ikisi de 20 HP.. ikisi de hoş görünüyor, yedek parça, servis vs.. siz olsanız tercihiniz hangisi olurdu? teşekkürler.. :silent: :)
İlk motorum olacak :) sizce hangisi? Gilera runner 200 mü yoksa Piaggio X8 200 mü? Piaggio daha pahalı ama daha şık görünüyor aşağı yukarı aynı HP ama daha ağır. Gilera daha ucuz daha hafif bana sanki kontrolü daha kolay olur gibi geldi ne dersiniz? Tekerlek çapı da runner de daha küçük...