Orilcalcus kullanıcısının son içeriği

1. O

R1150 R Custom Motor Hakkında

Merhabalar, Yaklaşık 1 ay önce proje amaçlı BMW R1150 R Rockster aldım. Teknik servis kılavuzları yardımıyla, sanayi ve garaj arasında mekik dokuyarak motoru mekanik olarak topluyorum. Ancak motor çekme belgeli olduğu için önümde ciddi bir muayene süreci var ve kafamda birkaç soru işareti...
  2. O

Kamp için masrafsız motor tavsiyesi

Merhabalar, 8 yıldır kullandığım Hyosung GT250R artık yaşını iyice belli etmeye başladı. Motorumu çok severek kullanıyordum fakat artık bakacak usta bulamıyorum. Parça bulmak mümkün olsa da ilgilenen kimse çıkmıyor. Bu nedenle yeni bir motor alma kararı verdim. İstanbul’da yaşadığım için...
  3. O

Sorunsuz Orta Hacim Motosiklet

Merhaba öncelikle size kendimi tanıtayım; Ben 21 yaşında 2 yıldır motosikletle yatıp kalkan bir gencim şuanda yzf r-125 kullanıyorum fakat artık motoru büyütmeye karar verdim . 34.000 km tecrübem var ve aslında her ne kadar sevsem de birazcık motordan korkuyorum.Bu sebeple gazlamak için değil...
  4. O

Uygun fiyatlı,Güvenilir kasklar.

Merhaba, Ben aranıza yeni katılacak öğrenci br arkadaşım.Haliyle kaska ve diğer korumalıklara çok fazla bir bütçe ayıramayacağım ama güvenliğimi önce tutmam gerektiğini biliyorum.Bu konuyla ilgili istanbuldaki hemen hemen bütün motor magazalarını gezmiş olabilirim neredeyse ama herkes kendi...