Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 1962 model bir iwl berlin motorum var ve restorasyon yapmaktayım ancak motorun süspansiyon sisteminde sıkıntı var
istediğim amortisörü bulamıyorum.
bu motorun arka süspansiyonu torsiyonlu piyasada bulunan amortisörler uymuyor.
ileri ve geri çalışabilen üzerinde yay olmayan 30 cm...
arkadaşlar bir motor var almayı düşünüyorum piaggio skipper 150 4 zamanlı ancak motorda ufak arızalar varmış karburatörde arıza var rolanti ayarında sıkıntı yapıyormuş ve çok yakıyormuş, volant dişlisi değişecekmis ve ön amörtisörleri iyi çalışmıyormuş sertmiş. bildiğim kadarıyla amörtisörler...
arkadaşlar kymco agility 50 schooterım var konjektörü arıza yaptı tüm ampüller kesti bir çok konjektör denememe rağmen bir sonuca ulaşamadım motor hacmiyle konjektörün bir alakası varmı eğer varsa ucuz yollu ve 50cc ye uyacak konjektör tavsiyeleriniz nelerdir
arkadaşlar kymco agility 50 motorum var cok ses geldiği için krankını açtım krank bilyalarından birisini buldum ancak sc03a39 kodlu bılyayı bulamıyorum 17*42 boyutlarında bulabileceğim bir yer biliyormusunuz bartındayım burda yok