skipper 150 4t

arkadaşlar bir motor var almayı düşünüyorum piaggio skipper 150 4 zamanlı ancak motorda ufak arızalar varmış karburatörde arıza var rolanti ayarında sıkıntı yapıyormuş ve çok yakıyormuş, volant dişlisi değişecekmis ve ön amörtisörleri iyi çalışmıyormuş sertmiş. bildiğim kadarıyla amörtisörler yaylı bunları değiştirsem sıkıntı çözülürmü sadece yayları temin edebilirmiyim karbüratörle alakalı parçasını bulsam yetermi yoksa komple karburatörmü lazım açıkçası bıraz fiyat araştırması yaptım ancak bu motorun yedek parçasını uygun fiyata nerden bulabilirim ve skipper la alakalı genel düşünceleriniz nelerdir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Nfs

Sana tavsiyem alma,ha tamir olurmu?canavar gibi olur...yedek parçası pahalımı biraz pahalı parça beklermisin yüzde 30.onu canlardıracağına git imkanım varsa 100 cc 125 cc lik 0 km scooter al derim...volant dişlisine girersen çıkamazsın...başka soru?

volant dişlisi kolay bozulacak bir parça değildir.tamircimi söyledi volant dişlisinde sorun oldugunu? yoksa manyeto yada diğer aksamlardamı sorun var?
soylenenın dogru oldugunu farzedersen volant dişli değişimi abartılacak birşey degildir.karburator hususunda ise karburatorun arızası nedir?tam net bılgı vereceksın
ona gore yardımcı olacagız.fazlasıyla goruyorum karburator arızalı deyıp cope atan.ayarsızmı? karburatorun parcalarındamı sorun var? karburator'de kolay bozulan bır parca degıldır

skipper yada başka bir model olması önemli değil model yazısının başındaki piaggio yazısına güvenebilirsin.başka emsal scooter'larla karıştırma

Son düzenleme:
bence hiç bulaşma kardeş az daha para verip sağlam motor al sonra başın ağrımasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar