orcunberkk kullanıcısının son içeriği

1. orcunberkk

Antalyada A2 Sürücü Kursu Arıyorum

Arkadaşlar Antalyada A2 sürücü kursu arıyorum fiyatının cuzi olursa çok iyi olur sonrasında gis ve yamahadan eğitim alıcağım için(işlerimden dolayı 1 sene il dışına çıkamıycam stajer ehliyete kalmamak için şimdiden almak istiyorum
  2. orcunberkk

Ucuza scooter önerisi ACİL YARDIM

1.500 bütçem var scooter önerilerini bekliyorum antalya olursa iyi olur 100 tl civarıda kask arıyorum
  3. orcunberkk

Yeni başlayan boy sorunu

Ekipmanlar için ayırdığım bütçeyi ayırdığımda geriye sadece kawasaki 250sl ve bajaj pulsar 200 ss kalıyo yeni başlıycam ve en az 2 3 yıl 15.000 20.000 km değiştirmeden binicem bir motorsiklet arıyorum boyum 182 kilom 86 ss tarzında sizin öneriniz varmı bu fiyatlarda 11.500 sınır veya benim...
  4. orcunberkk

ehliyet sorunu

A2 ehliyeti ile b ehliyeti ni beraber mi alsam yoksa a2 alıp bir yıl sonrada b alsam.bu iki şık arasında ne kadar ücret farkı olur
  5. orcunberkk

aklımda deli sorular

merhaba abilerim ablalarım ve kardeşlerim kasımda ehliyet alcam Allah nasip ederse ama size sorcam bi sorum var benim sülalemde(aileyi geçtim) kimsede motor yok ben motor sürmeyi nasıl öğrencem teorik olarak biliyorum ama pratikte lazım scooter bile olur önerilerinizi bekliyorum antalya bu arada
  6. orcunberkk

Telefon alıcam YARDIIIM/meizu mx4 kullanan varmı/

Merhaba Abilerim Ablalarım ve Kardeşlerim size bu mesajı okuduğunuz için çok teşekür ediyorum.Yakın zamanda meizu mx4 alıcam yani almayı düşünüyorum 1000tl limit ile bu özelliklerde telefon tercihiniz vede meizu mx4 kullanan varmı telefonda aradığım özellikler 2gb ram hızlı bir işlemci gorilla...
  7. orcunberkk

koruma sorunsalı

Herkes e merhaba ehliyet alınca ss bir makina alıcam ama hala nasıl bir kask mont vs karar verememdim antalyada oturdum için sıcaktan ve güneşten pek etkilenmeyen bir yapıda olmasını tercih ederim siz hangi kask markası ve mont markası önerirsiniz olduğunca ekonomik olması benim için iyi olur...
  8. orcunberkk

garaj

Merhaba abilerim ablalarım ve kardeşlerim sonunda ailemi motorsiklet için ikna ettim ama motoru koycak yer yok apartmanda oturuyorum evimin yakınında otopark vs de yok ben kendimce ufak bi garaj yapiyim dedim sizin bahçenize yaptığınız bu tür garajlar varmı ve mümkünse maliyeti ne kadar...

Yeni mesajlar