aklımda deli sorular

merhaba abilerim ablalarım ve kardeşlerim kasımda ehliyet alcam Allah nasip ederse ama size sorcam bi sorum var benim sülalemde(aileyi geçtim)
kimsede motor yok ben motor sürmeyi nasıl öğrencem teorik olarak biliyorum ama pratikte lazım scooter bile olur önerilerinizi bekliyorum
antalya bu arada

Eğitimle başka yolu yok.
Antalyada GİS Akademi var bildiğim kadarıyla orayla bi görüş istersen.

bisiklet kullanmayı iyi derece biliyorsan küçük hacimli motosikletlerde pek zorlanmazsın.
benim de hiç motosiklet tecrübem yoktu, ehliyet kursunda aldığım 2 haftalık eğitim ile çözdüm olayı, ilk motor olarak honda cbr 250r aldım. sonuçta kendine güvenle alakalı bi durum.
ha sen benim gibi 250cc lik motorla başlamak zorunda değilsin, bir çok kişinin de önereceği gibi 125 lik bi ybr veya ucuzundan mondial drift alabilirsin.

Kardeşim ehliyet için kulllandırdıkları motorlar vitesli motorlardır internette önce bununla çok güzel teorik videolar var onları izlemende fayda var sonra bir kurstan rica etcen her gün yarım saat 1 saat takılsan usta olursun zaten scooter kullancakmışsın vitesle işin kalmıcak trafiği falanda o süreçte iyice tanırsın

ogrenırsın ben de senin gibi herşeyini biliyodum hiç hayatımda surmedım ama pratikte surmedım bi tek cok eski bi mobilet surdum oda cok az aynı bisiklet gibi oda pedala bas gaza bas git 150 lik motorumu aldım ilk atladım ustune yavas yavas ogrendım ama hiç bi zaman tamam ben ogrendım kralım benden iyis yok diyip kaptırmadım kendımı ılk gunku korktugum gıbı korkuyorum hala surerken

Her sekilde ogrenirsin ama guvenli surus ogrenir misin? Bunun icin ciddi egitim veren kurumlara gitmende fayda var. Trafik tecruben de olmadigini varsayarsak iyice trafigi ogrenmeden yola cikmamani tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar