Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KTM Duke 250 2020 model motosikletim var motoru ilk çalıştırdığımda herhangi bir ses yokken belli bir süre sonra sol taraftaki stator kapağının içerisinden tık tık ses gelmeye başlıyor. Rölantide giderken de kaskın içerisinden bu sesi duyuyorum artık rahatsız etmeye başladı. Başına böyle bir...
Herkese merhaba,
Öncelikle motorum KTM Duke 250 ABS 2020 model. Motorsikletimde önceden ekranımda CAN ABS FAILURE hatası alıyordum ma bu hata 5 saniye falan gelip gidiyordu. Buna bağlı olarak hız göstergeside 0 a inip geri düzeliyordu seyir halindeyken. Daha sonra bu durum 5-6 kez yaptıktan...
Şansız olarak motorumun arka tekerine çivi girip yandan çıktı. KTM Duke 250 ye uygun 150/60/17 ebatında arka lastik arıyorum. Elinde olan varsa yazarsa iyi olur.
Merhaba, KTM Duke 250 motorum var ABS uyarısı veriyor sürekli olarak. servise götürdüm ABS beyni bozuk denildi. Acaba şarj dinamosu ile ilgili sıkıntı olabilir mi çünkü şarj dinamosunun oradan bir yerden motor seyir halindeyken tıkırtı geliyor. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba ben KTM Duke 250 sahibiyim. ABS beynim arıza verdiğinden dolayı CAN ABS FAILURE hatası alıyorum. Yetkili servise başvurdum. Arızalı olanın ABS beyni olduğunu söylediler. Ankara'da ikinci el, çıkma duke 250 ye uygun ABS beyni arıyorum. Tamirini yapabilen varsa oda olur. Yardımcı olursanız...