OokareenoO kullanıcısının son içeriği

1. OokareenoO

Siz olsanız hangi rengini tercih ederdiniz? ( cbr )

. CBR 300R buradaki bayilere gelmiş bulunmakta ( Avustralya ) , Tesadüfen bayiye motorlara göz atmak için girdiğimizde mat siyah- sarı kombinasyonuna ( speacial edition (Güneşte sarısı daha bir parlak , mağazada daha mat bir Görüntüsü vardı . ) aşık olmuş olarak çıktık :) Aklımızda...
  2. OokareenoO

Güvenli sürüş Eğitimi için Gebze'de kalacak yer?

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. 4-5 Ağustos gs2 ye kaydoldum, otobüsle gidip geleceğim , kalacak yer araştırıyorum. Daha önce eğitime katılıp Kocaeli'de kalan Yada Kocaeli'den arkadaşlar; piste yakın, ulaşım sorunu yaşamayacağım oteli hangi bölgede araştırmalıyım? Ulaşım için taksi düşündüm...
  3. OokareenoO

Motor ekipmanları hakkında!

Arkadaşlar bu konuda forumda başlık bulamadım ( bazı kask ve montlar hakkında başlıklar olsa da ) ekipmanlarının bazılarını yada tamamını sıfırdan alacak olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla; ekipmanlarınızla ilgili daha derli toplu bir başlık altında paylaşım yapsak herkes faydalansa...
  4. OokareenoO

Fikir verebilir misiniz arkadaşlar??

Tanışma bölümüne de yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum arkadaşlar daha fazla yardım bulabileceğimi düşündüm. Teşekkürler şimdiden. Yamaha r15 bakmıştım arkadaşlar ilk olarak. Benim ilk motorum olacak çok fazla da anlamıyorum alırken nelere bakmalıyım. Altın elbiseli adamıda dinledim :/...
  5. OokareenoO

Avustralya'dan da selamlar:) biraz öneriye ihtiyacım var!

Herkese selam arkadaşlar duygu ben. Bende bugun katıldım haydi hayırlısı :) uzun zamandır motorlara olan ilgim bugünlerde gerçekleşecek inşallah !!! Süpersport modellerin tipine ve sesine hastayım. Yamaha yfz r 15 baktım bugün fiyatı iyi açıkcası ilk motorum olacağı için , Türkiye'de aldığım...

Yeni mesajlar