Öncelikle özür dilerim benim hatam , dikkatimden kaçmış . Kesinlikle 300r değil siyah

Düzenleyemiyorum yeniden ama bilinen 250r siyah diyeyim artık :/
Bu arada motorumda çizik yok satılığa çıkardık, bu sabah garajda yatırdım, ne yazık ki sol elcik biraz boya attı. Motoru park ettikten sonrada motorun üzerine Bıraktığım kaskım pat diye sebepsiz yere düştü, aşınma ve küçük Kırıklar meydana geldi. Bir talihsizliktir bugün gitti, hayırlısı . Nazar boncuğu olsun artık ikiside
@ COQ 125 im beyaz kırmızı mavi , tekrar aynı renk istemiyorum , alırken ucuz olması önceliğimdi renk seçeneğim yoktu, benim hala aman aman içime sinmiyor renkleri. Birde motoru büyütmek değildi amacımız , hiç aklımızda da yoktu , modeli beğendiğimiz için değiştirmek istedik.
@MAOK sanırım cbr 250 satışı bitti 2015 300r olarak geldi. Ülkeyle ilgili olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimal Honda'nın Kawasaki 300 e rakip Çıkarma isteği ! Türkiye'de ninja 300 ÖTV nedeniyle fazla satılmadı sanırım, fakat burda çoğu yeni Başlayan kişi ninja 300 almış durumda. Ya fiyat çok uçuk gelmediği için burada yada ÖTV sorunu olmadığı için. Bilemiyorum. Cbr250 r daha fazla satılmazdı bence.
@carbondioxid biri maden mi dedi

ah nerde
@kadrcelk r3 henüz görmedim , bildiğim kadarıyla Kasım Ayında tanıtılmaya başlanacak , ne zaman Satışa sunulur bilgim yok. Güzel motormuş

lakin nedense yamahaya karşı bir önyargı oluştu bende, sebebi var mı yok
Bugün bayiden bir resim de ben çektim, çok mu kötü görünüyor kararsızım ???