onxrelax kullanıcısının son içeriği

1. O

İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

Bana geçen İstanbul Esenyurttan Tekirdağ Süleymanpaşa'ya getirmek için 10bin₺ ücret çıkarttı transfer firmaları bence ya otobüs ya da kendiniz sürerek getirin. Normal bir havada rahat bir şekilde gelirsiniz.
  2. O

15K Bütçe İçin Güncel Kask Önerisi

HJC F71 sizin için şekilli şukullu bir kask mıdır bilmiyorum ama bu bütçede tercih edilecek bir model.
  3. O

18 yaşında kredi kartı verirlermi

Bu kredi kartına fazla limit verilmesi kısmı bir bana geçerli değil herhalde. 21 yaşındayım aylık hesabıma borsadan xxx.xxx rakamların girdiği oluyor parayı da sık çekmediğim için çok sık kredi kartı kullanıyorum. Kartta genelde para tutmadığım için kredi kartından geçip sonra kredi kartını...
  4. O

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Konuyu başından beri takip ediyorum sanki çekirdek çıtlayarak izleyen birisi olarak ve buradaki abilerimin yanında fındık fıstık bile sayılmayacak kadar tecrübem vardır ama bence Erdost abimin sorunu bu motoru kendi klasmanında kıyaslamaması. Zontes'in Yurt dışında diğer Çinlilere kıyasla iyi...
  5. O

TVS Rtx 300

Genel olarak ülkemizde TVS tuttu diye biliyorum kendim için de başlangıç olarak bu tarz motorlara bakıyordum. Gelir mi bilmiyorum ama gelirse ve uygun fiyatsa açıkçası almayı düşünüyorum ama direkt geldiği gibi değil. Kendi geliştirdikleri bloklar olduğu için biraz zaman bekleyip karar vermek...
  6. O

TVS Rtx 300

Aşağıdaki özellikler ile gelicekmiş, tabii ki bazı özellikler en üst modele ait onun da fiyatı ₺ karşılığı olarak 118,000, en düşük model ise 95000. Bence özellikler şahane, sizce gelir mi bize? DESIGN Rally-inspired styling Twin LED headlamp Rally-touring ergonomics PERFORMANCE All-range...
  7. O

İkinci el motor önerisi hk.

Dürüst olmak gerekirse artçıyla uzun yol yapmayacağım, günlük okula git gel o da maksimum 10-20 dakika sürer. Onun dışı sehir dışı da gezmek için iyi olur diye ADV 250 düşünmüştüm. Artçıya kalsa sorun yok, ne RS'te ne de Hyosung GT250R'da kız kardeşimin rahatsız hissettiğini duymadım. Biraz...
  8. O

İkinci el motor önerisi hk.

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar, sabahlar hangi zaman diliminde bunu görüp cevap veriyorsanız. Forumda gördüğüm kadarıyla çok değerli tecrübelere sahip abilerim var ve onların naçizane görüşlerini bekliyorum. Şehir içi kız kardeşimi okula götürüp/almalık rahat bir motor önerisi istiyorum...

Yeni mesajlar