OnurTr kullanıcısının son içeriği

1. OnurTr

Alkollü... Öldürdü... Serbest!

İstanbul Beyoğlu'nda bar işletmeciliği yapan 41 yaşındaki Gökhan Keptiğ, pazartesi gecesi Beşiktaş-Rizespor maçından sonra motosikletiyle evine dönmek üzere yola çıktı.Saat 23.30 sıralarında Feriköy yokuşundan yukarı doğru seyir halindeyken Z.K.'nin kullandığı 34 BF 760 plakalı araç hızla...
  2. OnurTr

Sanal Sürüş Teknikleri

İnternette gezinirken www.spokes.com.au adlı siteyi keşfettim ve buradan bir linkle www.ridesmartonline.com.au adında bir siteyle karşılaştım.Üye olup incelemeye başladım ve kademe kademe sanal olarak oluşturulmuş senaryolara dayanan motosiklet pratikleri olduğunu gördüm.Önce normal başlıyor...
  3. OnurTr

Otomobilin altında 3 kilometre sürüklendi

Tekirdağ'da otomobile çarpıp yola savrulan 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü İsmail Tınaz, üzerinden geçen otomobilin altında 3 kilometre sürüklenerek feci şekilde can verdi. Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Tekirdağ çevre yolunda, İstanbul...
  4. OnurTr

Zandona 1006 Bellik L Beden Sıfır

Arkadaşlar sadece 3 kez kıyafet üzerinde denenmiş L beden bellik satılıktır sıfırından farksızdır...ilgilenenlere duyurulur...140 TL..
  5. OnurTr

Bir TAKSİ, seyir halindeki motorize Yunus ekiplerini sıkıştırdı...

Beyoğlu'nda kendisini sıkıştıran taksiden kaçmaya çalışan Yunus ekibi, bir otomobile çarparak kaza yaptı. Otomobilden inen Hülya Yener adlı kadın, yaralı polisin elini tutarak moral verdi. Yaklaşık 30 dakika yerde yatarak ambulans bekleyen yaralı polis hastaneye kaldırıldı. Kaza, E-5...
  6. OnurTr

Bindiği Motosiklette Elini Yılan Isırdı

Konya'nın Kulu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bir komşusunun evinden, kendi evine motosikleti ile gitmek isteyen Rahmi Özcan (40), motora bindiği sırada elinde acı hissetti. SÜRÜCÜ ISIRILAN YERİ KANATTI Bu sırada motor kısmından kafasını uzatan yılanı fark eden Rahmi Özcan, yılan tarafından...
  7. OnurTr

Büyükçekmeceden Selamlar ve Saygılar

Merhaba Motosiklet.net ailesi...aranıza Büyükçekmece'den katılıyorum..Bilgi birikim ve tecrübe paylaşımları oldukça hoş bir forum ve tabi ki saygı ve samimiyette cabası..henüz iki teker sahibi değilim ancak çok kısa bir süre sonra bende yollarda yerimi alacağım hayırlısıyla..şimdiden herkese...

Yeni mesajlar