OnurM kullanıcısının son içeriği

1. OnurM

Ankara'dan Esenlikler Dilerim

Herkese merhabalar. Adım Onur, İç Mimarım, şu an için 41 yaşındayım. 2008 yılından beri bu foruma üyeyim. 2009 yılında kardeşimle beraber Ankara Ulusan Motordan ehliyetlerimizi aldık sonra scooter denemesi yaptım ancak 1 defa düşüp, 1 defa da 3 şeritli yolda en soldan en sağa dönen bir...
  2. OnurM

Ehliyet İle İlgili Bir Soru!

Ankarada motosiklet sürüş ve teorik eğitimlerimin ardından kardeşimle beraber girdiğimiz ehliyet sınavında başarılı olduk ve belgelerimizi aldık. Ancak bu belgeler ile emniyete gidip ehliyetimizi almadık işletmedik. Bu belgelerimizin bir süresi var mıdır geçerli olduğu yoksa hemen almak mı...
  3. OnurM

Motosikletci bir babanın oğluna nasihatleri...

Konuyu sitede arattım ancak bulamadım daha önce verildiyse özür dilerim. Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır. 23-08-2007 Yazan: Murat Özbilge Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden...
  4. OnurM

Herkese Merhaba

Üniversiteden Yeni mezun olmuş bir İçmimar ım.25 yaşındayım ankarada yaşıyorum. 4 yıl boyunca 1991 Model Kırmızı bir Crx e bindikten sonra sattım.Motorsiklete olan ilgim giderek artıyor umarım bu güzel sitede bana faydalı olacak şeyleri alıp hayatımda uygularım.Tekrar merhaba.

Yeni mesajlar