onurkaya kullanıcısının son içeriği

1. O

Revit Quantum 2 Air

Herkese selamlar, Revit Quantum 2 Air yazlık montu kullananlar var mı? Yorumlarınız nedir? Bütçem: 12.000 TL - 14.000 TL civarı. Bu fiyat bandında başka bir alternatif öneriniz olur mu?
  2. O

Motosiklet Seçimi

Selamlar, Arkadaşım şehir içi ve hafta sonu riva/şile köy yollarında kullanmak için enduro motosiklet bakıyor. (Nadiren uzun yol yapacak) Bayiler Yamaha Tracer 7’lerin sıfırını şu an 500.000 TL’ye veriyor. Ama kaydırmalı debriyaj olmaması ve teknolojik olarak zayıf kalması kafasını karıştırdı...
  3. O

Kask Önerisi

Selam Herkese, Yeni bir kask almak istiyorum. (Naked motosiklet kullanıyorum) - Güvenlik testlerinden yüksek puan almış (ya da sertifikaları olan) - Güneş Vizörü özelliği olan Kask önerileriniz var mı? Shoei Gt Air 2 ile 3 arasında nasıl farklar var? 3. Versiyon fiyat farkına değer mi? Shark...
  4. O

2025 MT-07 vs CB750 Hornet

Selamlar dostlar, MT-07’nin 2025 modelini görünce kararsız kaldım. (Ön kafa, fren, teknolojik yenilikler… kafamı karıştırdı) Hornet’in 2025 modeldeki ön kafa tasarımını da hiç beğenmedim. Sizce şu an 2023 model Honda CB750 Hornet almak mantıklı mı? 2025 model MT-07’ler tahminen ne zaman...
  5. O

Termal İçlik

Soğuk kış günlerinde 2 kat normal içlik giyiyorum. Ama rüzgar geçirdiği için fayda etmiyor. Dizlerim üşüyor ve ağrı yapmaya başladı. Günlük olarak işe gidip gelirken ve şehirlerarası yolculuklarda kullanabileceğim termal içlik öneriniz var mı?
  6. O

Boyu Boyuma Uygun Motosiklet!

Şöyle bir kullanıcı profilimiz var; SuperSport motosikletlerin şeklini seviyorum. Ama benim altımda küçük kalıyor gibi hissediyorum. Boyum 1.87 ve Kilom 105 Bu cüsse için seyahat endurosu öneriyorlar. Ama o kategori de hoşuma giden model göremedim. Haftanın 6 günü işe gidip gelmek için 20 - 30...
  7. O

Sticker nereden alıyorsunuz?

İstanbul'da sticker satan motosiklet mağazaları var mı? Bu monster sticker'ları falan baya hoşuma gidiyor. Sahibinden.com'da var ama sticker için 5,6 lira kargo ücreti vermek bana mantıklı gelmiyor. :pale:
  8. O

Zincir Yağı

Mesai saatlerim nedeniyle motosiklet mağazalarına yetişemiyorum. Saat 20:30 gibi anca işten çıkıyorum. Bu saatlerde zincir yağını nereden temin edebilirim? Akaryakıt istasyonların da satılıyor mu? Bu akşam motosikletimi yıkayıp sonra zincir bakımını yapmaya niyetliydim ama yine geç kaldım. :(...
  9. O

Köprüden Geçiş

Bayram sonrası İstanbul'dan Balıkesir > Ayvalık'a geçeceğim. Köprüden geçmek için HGS olması zorunlu mu? HGS olmadan gişe ücreti ödeyerek falan geçebiliyor muyum? Bir de İstanbul > Balıkesir yolunda ücretli otoyol bulunuyor mu? (Topçular - Eskihisar feribotunu kullanmadan, İzmit körfezinden...
  10. O

Motosikleti Yıkamak

Motosikleti yıkamak ile ilgili önceden açılan konuları okudum. Tabi tarihleri biraz eskiydi yeniden gündeme getireyim istedim. Benim motosikletimi yıkayabileceğim bir alan bulunmuyor. Acaba Shell, Opet gibi benzinliklerde kullanabileceğimiz bir hortum ve motoru yıkayabileceğimiz bir alan...
  11. O

Motosiklette Eldiven Kullanmak

Arkadaşlar IXS Cube eldiven aldım. http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=2200 Ama eldivenleri giyerek motosikleti kullanmayı denediğimde gaz koluna hakimiyetimi kaybettiğimi hissediyorum. Aynı şekilde ön frende de sanki ne kadar sert bastığımı hissedemiyorum. 2 kez eldivenlerle sürmeyi...
  12. O

Yamaha MT 07

Selamlar, Maxi Scooter kullanıcısı olarak Yamaha Mt 07 modeline geçmeyi düşünüyorum. Scooter'ların geniş sele altına alıştığım için kask, disk kilidi, çanta vb. bir çok şeyi bagaja kilitleyerek çok rahat ediyorum. Sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum. 1. SuperSport, Naked tarzı motor...
  13. O

Yağmurlu Havalar

Merhaba, Yağmurlu havalarda ıslanmamak için ne öneriyorsunuz? Yağmurluk mu almalıyım? Yoksa Mont'lar da su geçirmez olarak mı yapılıyor? Pantolon kısmının ıslanmaması için de takım şeklinde yağmurluk iş görür mü? İstanbul içinde işe gidip gelirken kullanacağım, giymesi ve çıkarması kolay...
  14. O

Piaggio X Evo 250

Selamlar, Piaggio X Evo 250 motosikletini satmak isteyen var mı?
  15. O

Maxi Scooter Önerisi (250 CC)

Selamlar, Yaklaşık 2 haftadır maxi scooter modellerini inceliyorum. Ağırlıklı olarak İstanbul'da şehir içinde kullanacağım. Bazen Şişli - Gebze arası yol yapmam gerekebilir. O yüzden 250 CC civarı bana yeterli olacaktır. Araştırmalarım sonucunda aşağıdaki modellerin tasarımları baya hoşuma...