Cidden çok güzel bir mont yazın kullanıyodum üstümde ceket var gibi hissettiriyor , sırt koruması almayı unutma . Sürtünme vs. deneyimim olmadı ama konfor ve kalite olarak çok güzel beyazı çok sıkıntılı temiz tutması çok zor ona takılmıycaksan beyazını al, rengi çok hoş tüm motorcular görünce beğeniyor. Gece görünürlüğü de yüksek.Herkese selamlar,
Revit Quantum 2 Air yazlık montu kullananlar var mı? Yorumlarınız nedir?
Bütçem: 12.000 TL - 14.000 TL civarı. Bu fiyat bandında başka bir alternatif öneriniz olur mu?
Kullanıyorum, memnunum, öneriyorum...mutlaka orijinal sırt korumasını da alın.Herkese selamlar,
Revit Quantum 2 Air yazlık montu kullananlar var mı? Yorumlarınız nedir?
Bütçem: 12.000 TL - 14.000 TL civarı. Bu fiyat bandında başka bir alternatif öneriniz olur mu?
Eclipse 2 harika bir mont (çok hafif ve rahat) ama bilek cırtları zayıf; onların iyi tutması için bayağı uğraşmak lazım. En az 5-6 kez (iyice bastırıp kapatmama rağmen) seyir halinde açıldılar. Bu yaz başı bir terzide çıtçıt montajı yaptıracağım, düzgün çalışmayan şeylerden nefret ederimRevit eclipse kullanıyorum. Çok memnunum.
Bendeki revit eclipse montun da bilek cırtları iyi tutmama derdi var. Yolda giderken açılıyor, o sırada ya şimdi kolumdna içeri arı girerse diye tırsmaktan dikkatim dağılıyor, giderken tek elle kapatamadığım için mecburen sağa çekip kapatıyorum ama otoban sürüşlerinde her yerde sağa çekip kapatma fırsatı da olmuyor. Önümüzdeki yaz terziye götürüp sağlam cırt ile değiştireceğim.Eclipse 2 harika bir mont (çok hafif ve rahat) ama bilek cırtları zayıf; onların iyi tutması için bayağı uğraşmak lazım. En az 5-6 kez (iyice bastırıp kapatmama rağmen) seyir halinde açıldılar. Bu yaz başı bir terzide çıtçıt montajı yaptıracağım, düzgün çalışmayan şeylerden nefret ederim![]()
Evet benim cırtlarda hafif gitmeye başladı yolda giderken çıkmıyor o yönden sıkıntı yok ama ilk geldiği halindeki gibi sıkılmıyor.Bendeki revit eclipse montun da bilek cırtları iyi tutmama derdi var. Yolda giderken açılıyor, o sırada ya şimdi kolumdna içeri arı girerse diye tırsmaktan dikkatim dağılıyor, giderken tek elle kapatamadığım için mecburen sağa çekip kapatıyorum ama otoban sürüşlerinde her yerde sağa çekip kapatma fırsatı da olmuyor. Önümüzdeki yaz terziye götürüp sağlam cırt ile değiştireceğim.
Sanırım revit'in bir seri eclipse montlarındaki cırtları temin ettikleri tedarikçi revit'e dandik ürün göndermiş. Bir tek bende yok aynı sorun. Kışlık montum da revit safari 2 modeli, onun cırtları 2017'den beri hala sağlam mesela.
Bende kışlık kullandığım Revit Safari 2 mont var, iç katmanı takılıyken kışın istanbul'un 5 derece havasında sırtım terledi. iç katmanı çıkarıp yazın da kullanmıştım 3-4 yaz, ama çok terletince paraya kıyıp yazlık mont ayrıca almıştım.İyi akşamlar Revıt Undulate H2O Mont alasım var, ama bunun iç katmanı kaç derecelere kadar soğuktan korur bilemedim. Zannedersem Revit'in iç katmanları hepsinde aynı, biri su için birisi ısı için kaç dereceye kadar soğukta kullanılır acep. Satıcıya sordum bilmiyorum dedi.