Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Driftl L ye Amerikan Park yaptıracağım ama daha önceki motorlarımda hiç yaptırmadım 4 sinyalde sürekli yanıyor ya sinyali mesela sağa sinyal verdiğimde sağ yanıp söner mi yani demek istediğim Amerikan Park yapınca sinayller kullanılabilir mi
Motorumla iş yerime geldim yan ayaklığı açtım motordan indim telefonla konuştuktan sonra gidonu kilitledim ve arkamı döndüğüm gibi ses geldi motor düşmüş baktım kaportada şükür zarar yok sadece debriyaj kolu yamulmus bide vites pedalı azıcık kaymış onu düzelttim işim bitince sıkıntısız eve...
Mondial almayın servisi çok sıkıntı kaç servisine gittiysem hepsi aynı neredeyse Mondial servis açısından kötü ama Allah'a Şükür yeni servislik verildi bı motorcuya adamda yaklaşık 8-10 tane yetkili servislik var onan çok memenunuy
Drftl L 500 km ye yaklaştı bakımını yaptıracağım da hazır gitmisken motorjn dişlilerinide değiştirmek istiyorum evim yokuşta torkunun gücünün artmasıni isyirum ne takamliyim öneriniz var mi
Drftl de debriyaj bastığımda tam salmiyordu debriyaj ayarı yapıldı ama şimdi bazen vites atarken zor salabiliyor ve tık diye vuruyor sebebi nedir bilginiz var mı
Bayiden Mondial drift l aldım motoru orda çalıştırırken 2-3 kez denediler marş ile çalışmadı adam en sonda gaz vererek çalıştırdı benzini azmis az diye zor çalıştı sandım fakat evde 4 litre benzin doldurmama rağmen hala direk marş ile çalışmıyor gaz ile çalışıyor motor daha sadece 4 km'de ondan...
MONDİAL drift l aldım motorda yağ falan kokup duman çıkardı bayi o sıfır olduğundan dedi sorun bu degilde motor orda zor çalıştı Mars almadı 2-3 kez denedi bayide satan en son gaz vererek çalıştırdı benzini çok az varmış içinde ondandır diye düşündüm fakat evdede gaz vermeden çalışmıyor herhalde...