Ömerkahya kullanıcısının son içeriği

1. Ö

DRİFT L Amerikan Park Soru

Driftl L ye Amerikan Park yaptıracağım ama daha önceki motorlarımda hiç yaptırmadım 4 sinyalde sürekli yanıyor ya sinyali mesela sağa sinyal verdiğimde sağ yanıp söner mi yani demek istediğim Amerikan Park yapınca sinayller kullanılabilir mi
  2. Ö

Mondial drftl yan ayakliktan düştükten sonra ses çıkarıyor.

Valla hiç ses yoktu önceden 8 e kadar çıkabiliyordu bazen ama işte düşünce bı bakayım
  3. Ö

Mondial drftl yan ayakliktan düştükten sonra ses çıkarıyor.

Motorumla iş yerime geldim yan ayaklığı açtım motordan indim telefonla konuştuktan sonra gidonu kilitledim ve arkamı döndüğüm gibi ses geldi motor düşmüş baktım kaportada şükür zarar yok sadece debriyaj kolu yamulmus bide vites pedalı azıcık kaymış onu düzelttim işim bitince sıkıntısız eve...
  4. Ö

DRİFTL L PLAKA

Mondial drftl de sıyırıcı alıp plakayı sıyırıcı ya takarsak ceza yeme durumumuz olabilir mi? App plaka değil normal plaka
  5. Ö

GARANTİLİ MOTORA AMERİKAN PARK

Doğru abide gösterge sıkıntı yapıyor azıcık bile su gelse ondan garantiden değişsin diye bozuyorum garantiyi
  6. Ö

GARANTİLİ MOTORA AMERİKAN PARK

Garantili Mondial drft l motoruma yetkili serviste amerikan park yaptırsam garantiden çıkar mı bilgisi olan var mı
  7. Ö

Kaliteli servisleri olan marka var mı ?

Mondial almayın servisi çok sıkıntı kaç servisine gittiysem hepsi aynı neredeyse Mondial servis açısından kötü ama Allah'a Şükür yeni servislik verildi bı motorcuya adamda yaklaşık 8-10 tane yetkili servislik var onan çok memenunuy
  8. Ö

SIFIR MONDİAL DRİFT L MARŞ SORUNU

Evet bekliyorum ilk motor ilk çalıştırmada tekte çalışıyor ama istop ederse çalışmıyor gazı verip marsa 3-5 saniye basıyorum zor çalışıyor
  9. Ö

DRFTL L RODAJ BAKIMI

Drftl L 500 km ye yaklaştı bakımını yaptıracağım da hazır gitmisken motorjn dişlilerinide değiştirmek istiyorum evim yokuşta torkunun gücünün artmasıni isyirum ne takamliyim öneriniz var mi
  10. Ö

DRFT L debriyaj ayarından sonra motor vites geçişleri vurmaya başladı

Drftl de debriyaj bastığımda tam salmiyordu debriyaj ayarı yapıldı ama şimdi bazen vites atarken zor salabiliyor ve tık diye vuruyor sebebi nedir bilginiz var mı
  11. Ö

DRFT L DİŞLİ DEĞİŞİMİ

Selamün aleyküm arkadaşlar drift l hızı arttırmak için performansı artırmak için en iyi dişli önerileriniz nelerdir
  12. Ö

SIFIR MONDİAL DRİFT L MARŞ SORUNU

Bayiden Mondial drift l aldım motoru orda çalıştırırken 2-3 kez denediler marş ile çalışmadı adam en sonda gaz vererek çalıştırdı benzini azmis az diye zor çalıştı sandım fakat evde 4 litre benzin doldurmama rağmen hala direk marş ile çalışmıyor gaz ile çalışıyor motor daha sadece 4 km'de ondan...
  13. Ö

SIFIR MONDİAL DRİFT SORUNLU mu

MONDİAL drift l aldım motorda yağ falan kokup duman çıkardı bayi o sıfır olduğundan dedi sorun bu degilde motor orda zor çalıştı Mars almadı 2-3 kez denedi bayide satan en son gaz vererek çalıştırdı benzini çok az varmış içinde ondandır diye düşündüm fakat evdede gaz vermeden çalışmıyor herhalde...

Yeni mesajlar