Ömer dönmez kullanıcısının son içeriği

1. Ö

Uzun yol için 350cc Scooter Mantıklı Mı ?

Selamlar şahsi fikrim o motoru alacağınıza SYM 300 joyride alın hem SYM kalitesi hem gerçekten iyi uzuyor tcs de mevcut. Rks markasını pek önermem size tabi ki son karar sizin. Gene forza yada x Max de işinizi gorecektir
  2. Ö

Engin Çağlar motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybetti

Mekanı cennet olsun Biraz baktım da motorlara ve motorculara bu kaza yüzünden iyi sövuyorlardi
  3. Ö

450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Yazan oldu mu bilmem ama vtech motorlu efsane olan vfr 800x crossrunner Sahsi fikrim efsane motor Donanim olarak full Konfor hız hepsi var
  4. Ö

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Büyük ihtimal bende satmiyacagim. Bakkal market işleri çarşı işleri için Dursun kenarda
  5. Ö

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Ben 11500 kmdeyim. Malum Gölcük İzmit arası çok trafik yazın git gel yapıyorum. Hiç bir beklentim olmadığından sorun yok ama en azından ölümsüz motor. Benim boy da kısa olduğundan sigmakta sorun olmuyor. Ama nasipse satacağım bende
  6. Ö

300k max motosiklet önerisi

O paraya japon olmaz. Çünkü taksit ile de olsa önden peşinat istiyorlar. Biraz peşin veririm dersen cl250 olabilir belki ama o boy ile kurtarır mı bilemedim. Gene aynı şekilde beğendiğini belirttin ama crf de bir seçenek. Satmiyacagim dersen voge 300 ds ama çok beğenen de var beğenmeyen de :)...
  7. Ö

Kedi Problemi

Bende branda var özellikle kışın daha çok geliyorlar sıcak oluyor diye tam keyif yani 😀😀😀
  8. Ö

Tam bende satayım diyordum cb250r almak için acaba satmadan mı alsak Terlik niyetine Dursun madem satilmiyor
  9. Ö

Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

İyi yada kötü demiyorum ama bugün 300 alacaksın yarın aynı bayi 13 taksit ile 230 bine satacak. 240 bine sr3 alanlar vardı sıfır şuan 185 bine aynı bayide sıfır olarak var. Onu da geçtim 2 yıl piyasaya sürecekler 3. Yıl motor ortada yok hop hepten çöp
  10. Ö

Motosiklet Sürmelimiyim?

Bende o şekilde başladım arabamı mecburiyetten sattım sonra otobüs ile git gel olmasın diye ilk 50 CC aldım sonra 1 ay sonra ehliyet alıp 125 CC aldinlm. Yani istisnalar hep vardır ama başlarsan duramazsin.hedefin 1000 CC ye kadar gider. Ama dediğin gibi sakin ve saçma sapan kullanmadigin sürece...
  11. Ö

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Ben şunu anlamadım şimdi arkadaşlar BMW bin tipini tarzını mı begenmiyor yoksa BMW mı Bu biraz fare dağa küsmüş muhabbeti olmuş. Evet hiç binmedim tecrübem de olmadı da abi kendini bu kadar kanıtlamış yıllardır serisi devam eden moturu kötülemek de biraz saçma değil mi. Tarz beğenmedim demek...
  12. Ö

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Zontes iyidir kötüdür bilmem ama buna cevap vermek için 20bin km hatta 50 k km yeterli değil. Çıkarttığı ürün kaç sene gelmeye devam edecek Bir motor çıkartıyor Çinli markalar ertesi sene yok böyle olunca ürün gerçekten çok iyi olsa da arkasında duran olmuyor parça olmuyor vb vb. Yeğenim de...
  13. Ö

A1 başlangıç motosiklet önerisi

Kesinlikle biZZAT kendim şahidim mekanik motor gayet güzel parça konusunda.altta da yazdığım gibi ne lazim ise 2 güne çözüldü.jant değişecek 2 güne çözdük. Ayak manet kırıldı ertesi gün yenisi takıldı
  14. Ö

Benin yeğen de 525 dsx var bir kere ayak maneti kırıldı ertesi gün yapıldı Geçen de düştü jant yamuldu oda 2 güne geldi Ama daha farklı parçalar nasıl bilmem
  15. Ö

Voge 125 FP olarak öneririm hem daha teknolojik hemde güzel motor ama satmaya geldimi ne olur bilemiyorum tabi