150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Öyle bir şeyde bahsetmemişler fiyat listesinde. Ben onların yalancısıyım. Hatta sh125'te nakit indirimi için ekstradan belirtmişler. Dioda öyle bir durum yok gibi duruyor liste fiyatına bakınca.

ben ilana koyduğum zaman öyleydi şuan öyle mi bilmiyorum arayıp sormak lazım ama bazı yerel honda bayilerinde hala taksit 180 nakit 135 yazıyor https://hondamotosiklet.inallar.com.tr/modeller/dio/fiyat-listesi

Len sampsonte geçmişte açtığın 250 Sr ilanını incelemiştim de senden beklenmeyecek kadar düzgün bir Türkçe kullanarak epey detaylı açıklama yazmıştın. "Helal olsun çocuğa" demiştim. Tez zamanda Dio'nu satarsın umarım.
o kadar düzgün detaylı yazıyorum fiyatı da 100 yazıyorum ki o motor için çok iyi bi fiyattı denyonun biri gelip abe 75 olur mu yazıyo

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
o kadar düzgün detaylı yazıyorum fiyatı da 100 yazıyorum ki o motor için çok iyi bi fiyattı denyonun biri gelip abe 75 olur mu yazıyo
Hedef kitlenin büyük bir kısmı tırto olduğu için düzgün Türkçe'den anlamazlar. Bunların kafalarına vurmak gerekiyor. "Pazarlık yapanın yedi ceddini.." diye yazsaydın daha etkili olurdu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Hedef kitlenin büyük bir kısmı tırto olduğu için düzgün Türkçe'den anlamazlar. Bunların kafalarına vurmak gerekiyor. "Pazarlık yapanın yedi ceddini.." diye yazsaydın daha etkili olurdu.
bi arkadaş da aynısını dedi sonra sildim bütün açıklamayı kısa bir şey yazmıştım takasa da 600cc üstü adv yazıyorum 600cc adv hariç bütün küçük motor takasları geliyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bi arkadaş da aynısını dedi sonra sildim bütün açıklamayı kısa bir şey yazmıştım takasa da 600cc üstü adv yazıyorum 600cc adv hariç bütün küçük motor takasları geliyor
Piyasa aylardır takasla dönüyor maalesef. Yine de işe yaramayacak düşük cc takas tekliflerini çokluğu adamı bunaltır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
ben ilana koyduğum zaman öyleydi şuan öyle mi bilmiyorum arayıp sormak lazım ama bazı yerel honda bayilerinde hala taksit 180 nakit 135 yazıyor https://hondamotosiklet.inallar.com.tr/modeller/dio/fiyat-listesi
Eğer 180binse gerçekten çok büyük bir yanıltma var ortada. Muz cumhuriyeti zaten kimse denetlemiyor ki. Fiyat listesine bakıyorsun 135 diyor. Kampanyaya bakıyorsun 100 bin sıfır faiz, kalanı liste fiyatı üzerinden diyor.

Honda Cb250r ve pcx. Çok alakaları yok ama 150bin liram olsa bunlardan birini alırdım.

Eğer 180binse gerçekten çok büyük bir yanıltma var ortada. Muz cumhuriyeti zaten kimse denetlemiyor ki. Fiyat listesine bakıyorsun 135 diyor. Kampanyaya bakıyorsun 100 bin sıfır faiz, kalanı liste fiyatı üzerinden diyor.
Bugün baktım hondanin sitesine 135k dio kampanya yok ama sh pcx 175i karta bolup gerisi nakit veriyorlar o da mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu zamanda nakit satış durdu arkadaş Çinli scooter aldı 2 sene önce 2 sene önceki fiyata tekrar sattı zarara bak ya ölü fiyata verip geçeceksin ya da satma beklet dursun

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tam bende satayım diyordum cb250r almak için acaba satmadan mı alsak
Terlik niyetine Dursun madem satilmiyor
ben kuryelik için almıştım ama vitesli herhangi bi motorun yanında binmek istemeyeceksin jantları küçük en ufak yoldaki deformeye hissediyorsun ben büyüğüm motor küçücük sığamıyorum motora anca bi markete gidip gelmek için kullanıyorum o da ayda yılda bi defa değmez yani

ha şu da var şuan pcx in sh ın yarı fiyatına satıyorlar ben aldığımda pcxle 15bin tl fark vardı fiyatı böyle kalır mı emin değilim

ben kuryelik için almıştım ama vitesli herhangi bi motorun yanında binmek istemeyeceksin jantları küçük en ufak yoldaki deformeye hissediyorsun ben büyüğüm motor küçücük sığamıyorum motora anca bi markete gidip gelmek için kullanıyorum o da ayda yılda bi defa değmez yani

ha şu da var şuan pcx in sh ın yarı fiyatına satıyorlar ben aldığımda pcxle 15bin tl fark vardı fiyatı böyle kalır mı emin değilim
Ben 11500 kmdeyim.
Malum Gölcük İzmit arası çok trafik yazın git gel yapıyorum. Hiç bir beklentim olmadığından sorun yok ama en azından ölümsüz motor.
Benim boy da kısa olduğundan sigmakta sorun olmuyor.
Ama nasipse satacağım bende

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tam bende satayım diyordum cb250r almak için acaba satmadan mı alsak
Terlik niyetine Dursun madem satilmiyor
ben xmax'ı o şekilde satmaktan vazgeçmiştim, vstromun yanında terlik niyetine duruyor, küçük ilçede o da fazla geliyor park yerinden çıkarana kadar yürürüm işleri halletmek için diyorum ama ara sıra bindiğimde ne güzle hafifmiş bisiklet gibi deyip özlemişim diyorum hemen yolu uzatıp şehir dışına 3-5km çıkıp hevesimi alıyorum iyi ki satmamışım diyorum.

Son düzenleme:
ben xmax'ı o şekilde satmaktan vazgeömiştim, vstromun yanında terlik niyetine duruyor, küçük ilçede o da fazla geliyor park yerinden çıkarana kadar yürürüm işleri halletmek için diyorum ama ara sıra bindiğimde ne güzle hafifmiş bisiklet gibi deyip özlemişim diyorum hemen yolu uzatıp şehir dışına 3-5km çıkıp hevesimi alıyorum iyi ki satmamışım diyorum.
Büyük ihtimal bende satmiyacagim.
Bakkal market işleri çarşı işleri için Dursun kenarda

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Büyük ihtimal bende satmiyacagim.
Bakkal market işleri çarşı işleri için Dursun kenarda
işte, bakkal market çarşı işleri için dursun demiştim ama motorun kilitleirni açıp çıkart kask giy falan diyene kadar yürüyerek çarşıya gidebiliyorm zaten. 2km ve daha uzak yerlerde işim düşünce anca kullanıyorum. Bir de burada şehir içinde çok fazla küçük scooter var ama xmax ile trafikte arabalar biraz daha ciddiye alıyor küçük scooterlara göre.

Motosikleti
R25
Motor bloğu sağlam olmayan motor kalmadı ki zaten. 250SR ile 70bin km yapan arkadaşım var. 2021 yılında RS200 sahibiydim servisler yaygın olsa ne yazar adam yerine konmuyorsunuz, servisleri aşırı kalitesiz motordaki montaj hataları vs devamlı sorun. Tek artısı parçasının bol olması onun dışında tercih edilebilecek marka değil. Tasarımları da oldukça kötü. Bu marka yüzünden o dönem motordan soğmuştum
Tekrar okursanız servisler ve parça konusunda birebir aynısını yazdığımı görebilirsiniz. Bu konularda hemfikiriz zaten. Ama motor bloğu olarak örnek verdiğiniz 250SR'ın ikinci el ilanlarına bakmanızı tavsiye ederim. Motor bloğu sağlam olan modelin 50 bin km üstü sadece 3-5 ilanı çıkar, o motorlarda muhtemelen düşük km olup, kasıtlı olarak yüksek yazılmış motorlardır. Aynı zamanda Bajaj grubunda da aynı aramayı yaparsanız tartışılacak konu kalmıyor bence. Bu 70k 100k yapan arkadaşlar nerde biz bulamıyoruz, motorlarından vazgeçemiyorlar sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar