Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merabalar arkadaşlar.Yaklaşık 1 yıldır foruma üyeyim ve artık üniversite bitti ve işe başlıyorum allahın izniyle.Kredi çekerek veya taksitle maksimum 6000tl lik bir bütçem var.Plaka ve ekipman masraflarımı ailem karşılayacak sağolsunlar.Önceliğim sıfır çünkü mağazaların taksit yapması...
Artık bineceğim tarz motoru belirledim ve cross motor almaya karar verdim.Fakat bulunduğum ilde iki motosiklet arasındayım ve sizin bilgilerinize bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-temiz-2500-km-de-kuba-106933844/detay...
merhaba arkadaşlar.
Başlıktada dediğim gibi 800km yapmış daha sonra segman ve pistonu dağılmış piyasa değerinin yarısında bir motosiklet buldum.Sahibi motosikletin serviste tamir edildiğini fakat parasını ödeyemediği için rehin durduğunu söyledi.Siz ne dersiniz böyle bi motosiklet için sizin...
evet arkadaşlar önümüzdeki baharda kısmetse ehliyetle beraber motosiklette geliyor ama;
arkadaşlarımdan bayiilerden vs. ybr apache kadırga tarzı commuterlere bindim azda olsa sürdüm fakat bana garip gelen 190 boyum ve uzun bacaklarımın olması bu motosikletlerin altımda hakkaten ilginç durmasına...
merhaba arkadaşlar.
genel motosiklet giyiminde öncelikli olarak almam gerekenler konusunda sizlerden yardım istiyorum.
ilk olarak alacağım kask olacak.Fakat bütçem kısıtlı olduğundan kaskın yanında mont+eldiven+dizlik sizce yeterlimidir.Düşme anında ne gibi tehlikeyle karşılaşırım?
diğer bir...
bir yandan motosiklet seçme bir yandan ekipman seçme kısacası motosiklet aşkıyla tutuşurken B sınıfı ehliyet aldığım eski sürücü kursuma gidip a2 ehliyeti almanın bana kaça patlayacağını soruşturdum sormaz olaydım! 400 lira kurs ücreti ve 300-350 devlete oraya buraya vereceğim paradan...
Merhaba arkadaşlar uzun süredir araştırdığım ve tecrübesizliğimden arada kaldığım bir kaç motor hakkında sizlerden öneri bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle motordan beklentilerimi yazayım;
-yakıt tasarrufu ve yedek parça ucuzluğu ve kolay bulunurluğu
-dayanıklılığı
-günde 70km...
merhaba arkadaşlar ben motosiklet dünyasına girmeye hazırlanan yeni bir üyeyim
öncelikle bütçemden bahsediyim ; motosiklet+ekipman(kask, ceket, eldiven vs..)+ehiyet için 3.500-4000 arası bir bütçem var.
bütçemdende anlaşılacağı gibi 2. el muhtemelen 125cc klasmanında bir commuter düşünüyorum...