motor tercihi yardım

Artık bineceğim tarz motoru belirledim ve cross motor almaya karar verdim.Fakat bulunduğum ilde iki motosiklet arasındayım ve sizin bilgilerinize bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-temiz-2500-km-de-kuba-106933844/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-her-yolun-ustasi,,,ozel-motor-110681438/detay/

Bu iki motosiklet arasındayım arkadaşlar.Özellikle kullanıcılarından yorum bekliyorum.Str 250 i bizzat gidip gördüm ve sesine-görüntüsüne hayran kaldım.En az 2-3 sene kullanmak istiyorum ve kullanımım motosikleti yormayacak şekilde %90 asfaltta ve şehiriçinde olacak gibi gözüküyor.Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bence hondayı tercih etmelisin çokta eski sayılmaz 2003 model

kuba dan uzak dur hacı ne yaptın ya motor 3-4 sene kullanakmıssın ama satamazsın sonrasında dıyecegımde o zaman kadar motor olür herhaldee ama yınede tercıh senın

%90 Asfaltta kullanacaksan ben str250 derim. Arazi performansı da japon gibi olmasada iyidir. Memlekette kullanma fırsatım oldu beğendim. Kullanıcı başlığında daha detaylı bilgi bulabilirsin.

kullanıcı başlığını inceledim uzun uzun asfalttada geçerli dediler ve ilk sahibi adam japon-çin muhabbeti yapıyo insanlar ama bilemedimki

honda gorunumde bıtmeye baslamıs ufak emeklerle cok guzel gozukebılır. mekanık kısmı ıyıyse kı bence iyidir alınacak bı motor.

Kuba da 2011 model yanı daha 1 sene olmus. Hondanın 10 senesı Kubanın 1 senesıne bedel mıdır? bence degıldır honda daha cok yıpranmıstır.

Cross gibi motorlar bence yıpranmaya daha cok elverıslı. yanı dag bayır cıkıyosun zorluyosun yerı geldıgınde asırı sekılde. o yuzden bence sen fikrini Kuba'dan kullan.

bende kubaya yönelicem galiba :/ umarım hata yapmıyorumdur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar