Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı durumdayız. Birçok kask denedim ama aradığımı bulamadım. Önce Nolan N87 aldım, 3 yıl kadar kullandım. Gayet rahat ve konforlu. Sonrasında Schuberth S3 aldım. Fiyat biraz daha yüksektir ama gerçekten çok rahat ettim. Yurt dışından sipariş verme şansınız varsa (internetten alacaksınız ve biri...
Yaşım 53, kimsenin sadece yaşı sebebiyle saygıyı hakettiğini düşünmüyorum. Ahlak kesinlikle yaştan çok daha önemli. Maalesef ülkemizde ahlaksız sayısı o kadar fazla ki insan seçici davranmak zorunda kalıyor.
GS ten Kymco Xciting vs 400 e geçiş yaptım. Eğer İstanbul içinde yoğun trafik olan bir yerde yaşıyorsanız Maxi Scooter candır. Uzun yol yapmayacaksanız Maxi Scooter şahane birşey, inanılmaz bir konfor. Belki bir sonraki motorum DCT olabilir ama vitesli olmaz diye düşünüyorum. NT 1100 iyi bir...
Eğer yeni aldığınız motoru hemen satma ihtimaliniz yoksa düşük km Kymco Xciting VS 400 tavsiye edebilirim. Önler çift disk ABS, 35hp vs... gerçekten güçlü ve dengeli bir Maxi. İkinci el düşük km de rahat bulabilirsiniz.
İstanbul da şehiriçi kullanım amacın varsa Scooter candır. Önünde sonunda her fani Scooter a geçecektir.
Sürekli 1.-2. vites, yarım debriyaj, yokuşta arka fren vs... den sonra keyfi 400 lük Scooter da buldum.
Kymco VS 400 kullanıcısı olarak bir şikayetim yok. Henüz motor 400 km de. Şehir içi ortalama 6 lt bir tüketim var. Umarın rodaj bakımından sonra ufaktan düşmeye başlar.