okan_style kullanıcısının son içeriği

1. okan_style

cbf 250 grenaj seti bilgi?

arkadaslar depo harıc gri renk grenaj seti lazım arastırdım bulamadım yardımcı olabılıcek varmı nedır nekadardır.. şimdiden tesekkurler :king:
  2. okan_style

ebay'de satılan pistonlar hakkında ?

Merhabalar... super8 sahibiyim ve ebayde araştırma yaptım biraz 155 ve 163 cc piston setler 62 dolardan satışta tayvan malı. acaba bu kitler 125 cc super 8ler içinmi yoksa yurt dışında 150 cc kymcolar içinmi bilemiyorum... konu hakkında bilgi sahibi olan birileri varsa yardımcı olabılırlermı...
  3. okan_style

satılık scooterı olan arkadaslar ırtıbata gecebılırmı...

merhabalar... kymco agility 125... like 200i... runner vxr 200... gp1 250... super 8... bu tarzda satılık scooterı olanlar burdan yada ozel msjla ırtıbata gecerse sevınrım... fıyatı mantıklı olanlar ırtıbata gecsın lutfen... cıddı alıcıyım... bostancı / istanbul... :cat: :cat: :cat:
  4. okan_style

6000 tl ye scooter önerileriniz ??

herkese merhabalar... scooter kullanıcılarının yardımına ıhtıyacım var... 6000 tl ye kadar butcem var ama hangı scooterı almam gerektıgıne karar veremedım... iş - ev iş - ev arası e tabı gezılerde artcıylada zorlanmıycagım bır sey olması ıstıyorum... yanı cok ust duzeylerde bırsey alamam nexus...
  5. okan_style

takaslı acil hyosung

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-takasli-hyosung-gt250r-53400500/detay/ takasa kymco super 8 yada agılıty scty veya sym fıddle scooter yada cbf 150 gıbı motor takas olur acıl satılık
  6. okan_style

hyosung gt250r var... scooter takas arıyorum

kırmızı gt250r... 8.000 km orjınal.. on led sınyal orjınal eksoz cam ve katlanır acılır plakalık... xmax 250.. gilera vxr 200 gibi scooterlarla takas yapmak ıstıyorum ilgilenen ciddi alıcılarla gorusebılırım
  7. okan_style

hyosung aranıyor...

5500e kadar gri-siyah kırmızı-siyah yada duz sıyah hyosung satan varsa irtibat kurabılır... grenajlardaki kırıklar onemli degildir buyuk kazası olmasın
  8. okan_style

Gt250r arıyorum...

Arkadaslar gt250r arıyorum gri kırmızı kırmızı-siyah renklerinde km si yuksek olmayan modeli 2007 olan 2008de hyosung varmı bilmiyorum kanuni olmasın lutfen dürüst satıcılar özel mesajla yada [email protected] adresinde ulasırsa sevinirim neyi var neyi yok...
  9. okan_style

bir kaç seçenek.. motor yardımı ?

arkadaslar 10.000 - 10.500 arası param var spor tourıng veya naked bır makıne alabılırım fakat her kafadan bır ses cıktıgı ıcın fz6 fazer z750 gsr 600 cbr 600 f dıyenler var hatta er6n bıle dıgenler var bu fıyatlara bu motorlardan hangısı alınır hepsınden 3 asagı 5 yukarı bu fıyat...
  10. okan_style

hangı motor yardım ?

ocak ayında 10.000 tl gıbı bı param olucak e sene 2011 oldu bu parayla 2002 model 600 f alınır yada gene 2000 - 2001 model bı r6 dusunuyorum ama er6n er6f gıbı naked makınalarda alabılırım daha yenı kasa oldukarı ıcın... kullanıcı yorumlarını beklıyorum yada baska motor onerısı olan varsa...
  11. okan_style

satılık pembe scooter :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-as-125-t-pembe-yol-arkadasi-37131893/detay
  12. okan_style

0 plaka ruhsat işlemleri yardım

arkadaslar kız arkadasım 0 bır 125 zn alıyor motosiklet 0 km acaba plaka ruhsat evrakları vergi dairesine yatırılan para falan derken kac para gıdıyor bu yenı ruhsat ve plaka cıkartmaya bılen varmı tesekkurler
  13. okan_style

speedfight2 ikizamanlı sevenler bir bakın

dostlar benım hyosung gt250rın ekmegınıde yedıkten sonra sattım gıttı yaza gelicek artık 4 silindirli bı race 3. motoruda yolladıktan sonra peugeot speedfight2 aldım elimde butun yedek parcalarda mevcut bu kısın ugras olsun saga sola gidiyim yaza yenıler 600 luk alırım planları ıcınde bınmeye...
  14. okan_style

Satılık takaslı hyosung gt250r

http://www.sahibinden.com/takasli_hyosung_gt250r-83WQQaXQQ17143410WQQpXQQdisplayitem :rendeer:
  15. okan_style

runner + 2000 ytl para takası

hyosung gt250r ıstıyo artı runner ve 2000 ytl para verıyo http://www.sahibinden.com/2_haftalik_son_fiyat_2_800-44WQQaXQQ16018926WQQpXQQdisplayitem linki bu ben 2500 ıstedım ama adam 2 verırım dıyo napıyım kullanıcı abıler bı yardım etsın

Yeni mesajlar