okan kartal kullanıcısının son içeriği

1. okan kartal

kızıltoprak motosiklet muayene istasyonu....

Merhabalar. Bir süre önce,motosikletimin muayenesini yaptırmak için, kızıltoprakta bulunan, fenerbaçe stadyumunun yanındaki, motosiklet muayene istasyonuna gittim.yapılan incelemeler sonucunda motorumdaki şasi numarasıyla, ruhsatta yazılı olan şasi numarasının farklı olduğu...
  2. okan kartal

motorcuları kızdırmak ve sonuçları

https://www.facebook.com/photo.php?v=622967347752860&set=vb.136555966394003&type=2&theater
  3. okan kartal

trafik cezası ile ilgili, bilgisi olan arkadaşlar bakarmısınız

merhaba arkadaşlar. motosikletimi aldıktan 1 ay sonra ehliyete yazıldım ama malesef,ehliyetimi almaya birkagün kala,yetersiz ehliyetten polise yakalandım.polis,üzerinde ceza miktarı yazmayan bir tutanak tuttu ve 15 gün içerisinde ödersem indirimden yararlanabileceğimi söyledi.bende indirimden...
  4. okan kartal

motoru çalınan arkadaşlara küçük bir öneri...

merhabalar. forumda gezerken birkaç arkadaşın '' motorum çalındı '' diye konu açtıklarını gördüm. bende motoru çalınan arkadaşlara küçük bir fikir vermek için bu konuyu açtım,diğer arkadaşlarında aklının bir köşesinde bulunsun. şayet motorunuz çalındığında yakıtınız azsa,çevrenizdeki benzin...
  5. okan kartal

kazamı cinayetmi?

http://www.youtube.com/watch?v=aLlRJvmh6HM özelliklede şile otobanı. kamyoncuların oyun parkuru gibi.
  6. okan kartal

hırsızlara dikkat

merhaba arkadaşlar. bugün yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum. sabah erkenden görev yaptığım istasyona geldim ve motorumu istasyonun yanındaki yolun kenarına parkettim.aradan 3-4 saat kadar geçti. bir arkadaşımın yanına bir vatandaş geldi ve aralarında şu diyalog gerçekleşti. ( bende...
  7. okan kartal

keramet motosiklettemi?

merhabalar. ben yaklaşık 10 yıldır,benzin istasyonunda vardiya amirliği yapıyorum. yoğun saatlerde sahaya çıkar ,pompadaki arkadaşlarıma yardımcı olurum. sizinle paylaşmak istediğim mesele şu; motosiklet kullanıcıları,araba kullanıcılarına oranla çok daha fazla saygılı,karakterli insanlar...

Yeni mesajlar