Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar motorumuz Harley Davidson Electra Glide Ultra Classic
- 2008 model 48 bin km de
- Bakımları zamanında yapılmış
- Geri vitesli
- Kazasız
- Lastikleri 1 yıl önce yenilendi
- Pazarlık payı vardır takas yoktur
- 65 bin TL fiyatı.
İlandan iletişime geçebilirsiniz TCMK Zonguldak...
Benzer bi sorun bende yaşadım. Motor rolantide çalışıyor gaz verince stop ediyor. Benzin deposunda pas vardı biraz, onu temizledim. Bujileri benim motora uygun NGK buji ile değiştim (kodu cr6hsa) yakıt filtresini değiştim karbüratörü temizletip hava ayarı yaptırdım sorun ortadan kalktı.
Merhaba arkadaşlar motosikletim şanzıman arızası verdi. Şanzımanı değiştik ama usta motoru toplarken rulman keçesi yada yağ keçesi gibi bir parça verdi bu parçayı bulamıyorum bu yüzden motorum toplanmıyor :pr: Doğru adını ve nerede bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım...
Selamlar arkadaşlar epeydir forumu takip ediyorum ama pek mesaj yazmıyordum bugün ilk konumu açayım dedim. Adım Okan Zonguldak'ta yaşıyorum. Keeway Supershadow 250 motosikletim var keyifle biniyorum. Tekeriniz düz bassın herkese iyi forumlar dilerim.. :)