oguzhanlal kullanıcısının son içeriği

1. O

2024 model Mondial Drift L'yi enjeksiyonludan karbüratöre çevirme nasıl yapılır?

O bloğu 40.000 km ye kadar kullandım. Defalarca 500 km üzeri tura çıktım. 2 kişi+depo üstü çanta+yan çantalar+arka çanta+arka çanta üstü çadır 2 uyku tulumu ve mat ile tüm ege sahillerini dolaştım. 40.000 km de satarken hala tek marşta çalışıyordu. Canını alır gibi mi kullanıyorsunuz ? Tüp mü...
  2. O

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Slider olmadan dizinle asflat arasında 3-4 parmak mesafe... Bu ne cesaret! Kesin rüyama girecek.
  3. O

400-450lik naked tarzı motor önerisi

Dominar 400 Scrambler 400 Royal enfield 500 cc desen ben olsam nx500 alırdım. 400 cc deyince honda eleniyor
  4. O

debriyaj mı yoksa gaz kolu mu?

1-Bir yerlerden hava alıyor. 2-Gaz konum sensörü 3-valf Benim sıralamam bu şekilde
  5. O

Akü tavsiyesi (r25)

3 marka tavsiye edeceğim: Varta varta VARTA bu kadar.
  6. O

2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

Cbr 125 bir rs200 iki. Bu kadar anlamsız motor görmedim. Hadi cbr yine şasi abisiyle aynı vs. Rs200 ns200 ün alçak gidon ve 2 parça plastik takılmış hali. Düşürecen sonra da vay gitti benim karenajlar diyeceksin. 2.el 100.000 tl ye tertemiz ns200 el. Koruma demiri de olsun. 24 beygir yeni...
  7. O

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

Yokuş çıkarken güçlü motor size konfor sunar. Yokuş inerken güçlü motor=güçlü kpmresyon yine konforlu olur. 250 lik motor şehir içinde 400 e kıyasla daha az yaksa da uzun yolda pek farkı yok. Hatta yer yer 400 daha bile az yakabilir. Ben olsam: Kuryeler gibi diz ve el örtüsü takıp 20.000 km de...
  8. O

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

Ben çok büyük bir yanlış bilgiye sahipmişim sevgili arkadaşlar. Akü kapasitesi 8Ah imiş. Öncelikle beni yanlışımdan döndüren ve doğruyu öğreten yazarlara teşekkür ederim. Ayrıca yönetimden birisinin yukarıdaki mesajımı silmesini rica ediyorum. Zira yanlış bilgiler içeriyor ve insanları yanlış...
  9. O

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

Defalarca yaptım. Bir sorun yaşamadım. Senin akü zaten uzatmaları oynuyormuş demek ki. En büyük telefon bataryası 5000mAh=5Ah En kötü senaryoda %50 verimle bataryayı 0 dan 100 e şarj etsen aküden 10Ah enerji çekersin. Akün 12V 8A olsa 12x8=96Ah eder. Yani bu koşullarda bile ancak akü 10/96= %11...
  10. O

motor zor çalışıyor

Aynı şeyi yazacaktım
  11. O

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Her hafta sonu 300 km desek ayda 1200 yılda 14400 km yapar. Eğer biz ölümlüler gibi siz de maddiyatı da düşünüyorsanız km yaptıkça en az değeri düşen motorlara bakın derim. Mesela bu denklemde Dominar 400 almayın. Duke 390 vs almayın İçinde R harfi olan spor Honda ları almayın Tracer vs ben...
  12. O

Motosiklet Taşıma Aparatı

Çeki demiri tampona yakın. Onda bile 80 kg azami yük sınırı var. Sen bir de en az 50 cm daha dışarı çıkacaksın. Tekrar yazıyorum. Kırarsın. Keyfin bilir. Mal senin.
  13. O

Motosiklet Taşıma Aparatı

Şasiyi kırarsın. Kırabilirsin demiyorum.
  14. O

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

Paran çoksa Honda, paran azsa Bajaj alacaksın. Bende de Dominar 400 var. Sıfır aldım. Çok memnunum. Mondial, Kanuni, Kuba, Bajaj, KTM, Honda, Harley Davidson kullandıktan sonra Dominar 400 aldım. Çünkü bu paraya alınabilecek bundan iyisi yok. Bence bu iş biraz da kullanıcı ile alakalı. Ben...
  15. O

Topcase önerisi

Eğer bütçeni biraz artırabilirsen ve ömürlük olsun istiyorsan SHAD markayı gözüm kapalı öneririm. SHAD SH39 ve SHAD TR41 kullandım. İkisi de çok çok iyi.

Yeni mesajlar