Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa. arkadaslar benim makınanın max hızı 1 ay öncesine kadar 120 yi zorluyordum ama bu 1 ayda azaldı suan 80 km ye zor ulasıyor :( baktım hava filitresinin hortumu patlamıs onu değiştirdim ,sibopayarına baktırdım biraz daha ivmelenme arttı ama hala eski performansından eser yok başka...
arkadaşlar motora makyaj yapmak istiyorum ne onerirsiniz ne yapabilirim ??? mesela performance egzoz varmı bu motorlarda veya baişka bi motorum parçaları kullanılabilirmi ?googlede araştırdim pek bişey bulamadımm yardım eder seniz sevinirirmm tşk.
sa. arkadaşlar benim sorum seyhan 125 e başka motor parçaları takılabilirmi mesela depo egzoz... vb motorun tipi pek hoşuma gitmiyor :pale:oynama yapılabilirmi ...
sa. arkadaşlar ben seyhan 125t kullanıyorum bir kaç haftadır motorun çekişinde inanilmaz bi gerileme oldu en son bu gun 2 kişi bayırda kaldık ::147:: daha önce hiç boyle bişey başıma gelmemişti... kalkışta filan iyice düştü ne olmus olabilir ? teşekkürler.
sa. arkadaşlar ben motoru değiştirecem kafaya koydum ama kararsızım bi arkadaşım arora f5 al dedi motorun tipi hosuma gitti ama çin malı diyorlar... kullanan varmi servis filan varmi
teşekkürler...
sa. arkadaşlar foruma yeni katıldım... ben seyhan 125 kullanıyorum ve seyhan 150 cc almak istiyorum syhn150 lik hiç kullanmadım yani motor nasıl max hız ne yapıyo benim motor 100 dedimi kalıyo gitmiyo :pl: bilgi verirseniz sevinirim ...