Oğuz Akkaya kullanıcısının son içeriği

1. Oğuz Akkaya

İzmir için güzel motosiklet rotaları

Güzel gözüküyor müsait bir vakitte bakacağım
  2. Oğuz Akkaya

Kesinlikle katılıyorum abi, Karagöl'e asfalt serimi yapılmadığı sürece sürekli Karaburun'u öveceğim.
  3. Oğuz Akkaya

Yamaha Rezilliği!!!

Bir süredir en güvenli liman Honda gibi geliyor
  4. Oğuz Akkaya

Tavsiye

kesinlikle önermiyorum, r25'e koruma demiri takınca şase kulağından sonra L şeklinde bir dönüş yaparak grenajın dışına uzatılıyor. Bu durumda da düştüğünde grenajı koruyayım derken hem grenajı kırıyor hem de şase kulağını yamultabiliyor. 20-30 kmh ile iş yapabilir ama sonrası için bence risk...
  5. Oğuz Akkaya

Motor almak istiyorum yardım lazım

Baktığın motorların sıfırları çok pahalı, taksitle aldıktan sonra acil bir şey olur satmak zorunda kalırsan daha borcu bitirmeden yarısı çöpe gider. Mt 25 alırsan değer korur sadece. Bence ns200-rtr200 gibi bir model tercih et veya paranı biriktirmeye devam et.
  6. Oğuz Akkaya

tavsiye için teşekkürler, ben çayımı termosta götürmeyi ve kapalı mekanda oturmaktansa da doğanın içinde taşta oturmayı tercih ediyorum. 1775487794 yolun kıvrımları çok iyi olduğu için önermeyi çok istiyorum ama belediyemiz sağ olsun 10 metrede bir küçük hendek olduğu için Karagöl'e gitmeyi...
  7. Oğuz Akkaya

Canım sıkılınca Evka 4 Kapalı Pazar Yeri karşısından Eğridere Köy yoluna bağlanarak kullandığım doğanın içindeki bir rotadan bahsetmek istedim. 3 farklı şekilde rota oluşturulabilir. 1) Evka 4 üzerinden Eğridere-Çamiçi-Kayadibi-Karaçam 2) Bornova üzerinden Kayadibi yoluna bağlanarak. ( Yol...
  8. Oğuz Akkaya

Tank Pad nasıl sökülür?

wd 40 boyayı da sökebilir. en temiz iş olarak selsil etiket sökücü öneririm stickera sıkıp 1-2 dakika nüfuz etmesini bekledikten sonra çizmeyecek bir nesne veya tırnağınızla kaldırırsanız mis gibi olur. kendi motorumda kullandım.
  9. Oğuz Akkaya

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

tamam bir yere kadar haklısın da demek istediğimi anlamıyorsun. reklam alarak kötü bir motoru övmesi konusunda rahatsızım ve bu yüzden sevmiyorum. zaten benim de ilk ve ikinci motorum hintliydi. çinli model de bütçe yoksa tercih edilir buna lafım yok düşman da değilim. para için kötü ürün övmesi...
  10. Oğuz Akkaya

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

100 Oktan, Sancho ve Nuri Uyanıkoğlu dışındakiler piyasada oldukları yeri hak etmiyorlar.
  11. Oğuz Akkaya

A2 motor önerisi

dominar 400 bana kalırsa hantal değil, ikinci el konusunda bir şey diyemem biraz şans işi. Ama sıfır motor alacaksanız da benim tercihim bajaj markası olurdu. servis ağı iyi ve yedek parçası ucuz. model olarak da rs200 kullanmıştım bana kalırsa torku düşük bir motor yokuşlarda hep vites...
  12. Oğuz Akkaya

ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

Şehir içinde kullanacaksanız mutlu etmez gibi geliyor bana sürekli üst devir isteyecek. Mt25'imde bu sorunu yaşıyordum motoru alt devirde yürütmek zor oluyordu. Top speed, makas gibi hevesleriniz de olmadığı için piste girmeyecekseniz normal kullanım için aşırıya kaçmış bir tercih olur diye...
  13. Oğuz Akkaya

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

ben çinli düşmanı değilim. kötü bir motoru öven insan görürsem de takip etmem. evet japon fiyatları fahiş bunun da çözümü hintlere veya bilindik çinlere yönelmek. gidip de hiçbir parçası ve servisi olmayan markaları öven adamı desteklemem
  14. Oğuz Akkaya

Ra200 iyimi

ilk motor olarak rs200 sürmen zor olabilir çünkü grenajlı bir model. sen gidonu sağa sola çevirsen de kafası ileriye bakacak buna alışman ilk etapta zor olabilir ve düşürürsen rs200'ün grenajları ile sorun yaşayabilirsin. titreşim sonucu oluşan ses problemi var grenajlarında kronik olarak. ama...
  15. Oğuz Akkaya

ZX-4R mı ZX-4RR mı? Alınır mı? Neden?

Bence tam bir pist motoru, yanlış bilmiyorsam 16 bin devir çeviriyor. Şehir içinde düşük devirde can sıkıcı olabilir haritalandırması üst devir odaklıdır. Bir motosikletten beklentiniz nedir onu söylerseniz daha iyi fikir verebiliriz diye düşünüyorum

Yeni mesajlar