Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yer mecidiyeköy kaldırıma bıraktım motoru polis arkadaşlar karşı kahveden otururken ceza yı yazmışlar saolsunlar 62 lira yaya yolu işgal adı altında :pale:
saolsun devletimiz teşvik edicek ti malesef ceza kesiyor
:pr:
sitemizin agır abilerinden sevgili kardeşim ergün doğum günün kutlu olsun
nice senelere hepberaber sana saglık mutluluk hep yanında olsun diyorum :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
evet 18 ekim pazar günü saat akşam 9..10 arasında
halıcıoglu askerlik şube karşısı halı saha tesislerinde
büyük maça cıkıyoruz herkez davetlidir
maçtan sonra bol sohbet bol kahkaha bedava
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM...
sitemizin çıtır gazcılarından hasan pınar kardeşimiz yeni motoru hayırlı olsun diyor kutlamaya bekliyoruz
nerde vefa da vefakar kafede
nerde bu yer meşhur vefa bozacısının 150 metre ilerisinde
:rendeer::rendeer::rendeer:
arkadaşlar yer iştanbulda olanlar bilir capadan topkapı yönüne giderken benzin istasyonunun hemen önü günün her saati kalabalık bir cadde ve bu caddede kaza olmaması imkansız çünkü böyle bir durum var :rendeer:
şindi soruyorum amaç yeşili korumakmı yoksa insan öldürmekmi yorum sizin :cat:
yer üsküdar harem feribot dönüş yolu benzincinin hemen önü
su kanal kapağının kenarını asvalt yapmamışlar saolsunlar 40 santim dernliğinde bir cukur girip cıktım ve sunuç çantta komple yarılma lastik pert bizde bişe yok şükür hem lastik hem cant yenisi alınacak:silent::pr:
kimde kabahat...