oedipus kullanıcısının son içeriği

1. oedipus

Ducati...monster!!..baskada Motor Yok

http://video.google.com/videoplay?docid=-8546620822104739126&q=ducati
  2. oedipus

ducatii

gerçek motor DUCATİ DİR,gercek naked MONSTER dir,gerçek racing 999dur,herkesi ducati dünyasına çağırıyorum....bulaşan kurtulamaz..motorların efendisine evet deyin.. muhabbetle kalın...
  3. oedipus

ducati monster

siteye uye kac arkadasta ducai monster var millet? yani veya var mi hic?? millet toplanio cbr 125 ciler,early riders falan,monstera sahip olan varmi hic?
  4. oedipus

hayirlisiysa sabah twister ima kavusuyoruum

:queen: evet evet,sabah twister im geliyo:queen: :queen: :queen: ilk baslicam ama pir baslicam yani:cat: artik bana sans dileyiin,dua edin,tecrube verin:mrgreen: e hadi motorum hayirli olsun:flower: :flower:
  5. oedipus

site uyelerinin en iyi motorlari

Arkadaslar ya daha once boyle bisi sozkonusu oldumu bilmiyorm ama,boyle bir anket yapsak?yani asla rekabet icin falan deilde,sadece meraktan...hata siniflandirabiliriz,enduro,chopper,supersport vs vs...
  6. oedipus

Ducati Monster dan Honda Twister`a (ayrica twister hakkinda bilgilerinize ihtycm var)

millet merhaba,degerli fikirlerinize basvurmak icin konumu acmis bulunuyorum,az once yaptigim pazarliklar sonucu,2004model honda twister`i4250ytlye kadar indirdim,bir arkadasimin motoru,bende daha ilk olarak bu motorda baslayacagim,daha onceden tecrubem yok ama,bikac haftadir yamaha ybr ile...
  7. oedipus

Ducati Monster S2r Hakkinda...

ARKADASLAR SELAMLAR, MOTOSIKLET HEVESIM DAHA BIR HAFTA ONCE BASLADI,BIR ARKADASIMIN MONSTER S2R MOTORU VARMIS,BENI BIRAZ GEZDIRDI VE AKLIM BASIMDAN GITTI, VE BIR MOTOR ALMAYA O SANIYE KARAR VERDIM, VE AYNISINDAN DUSUNUYORUM.MOTOR TECRUBEM SIFIR,AMA MONSTER`DAN BASKA MOTOR DUSUNMUYORUM:queen...

Yeni mesajlar